Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατασκευή αμερικανικής προέλευσης, που συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό. Στην πράξη το αποτέλεσμα είναι 630 ίπποι για 900 κιλά, με τα 0-100 χ.α.ω. να έρχονται σε μόλις 2,5 δευτ.

Η νέα έκδοση του Lucra LC470 που θα βγει στους δρόμους το 2013, έχει βελτιωμένη εμφάνιση, και νέα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED, ενώ υπάρχουν εξαγωγές αέρα στα πλαϊνά των φτερών και στο καπό για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας από το διαμέρισμα του κινητήρα.

Επιπλέον, διαθέτει νέο σύστημα εξάτμισης, επίσης με ανανεωμένο σύστημα ψύξης (οι εξατμίσεις βρίσκονται κάτω από τα πλευρικά μαρσπιέ).

Μην περιμένετε περισσότερες ανέσεις στη νέα γενιά του LC470, αφού ούτως ή άλλως δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα του μοντέλου.

Έτσι οι μοναδικές διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό θα είναι το νέο τιμόνι, η ανανεωμένη κεντρική κονσόλα, και το ντουλαπάκι στη θέση του συνοδηγού που προηγουμένως δεν υπήρχε.

Τέλος, το βάρος του μοντέλου δεν ξεπερνά τα 900 κιλά, ενώ σε συνδυασμό με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Corvette ZL1 των 6,2 λίτρων διάταξης V8 και απόδοσης 639 ίππων, το Lucra LC470 θα χρειάζεται μόλις 2,5 δευτ. για τα 0-100 χ.α.ω.

Πηγή: autotriti.gr