Διπλό «Best Cars Award» στην BMW

Η Σειρά 5 όσο και η X1 αναδείχτηκαν νικήτριες στις κατηγορίες τους


AUTO
21:29
04/02/2018
Διπλό «Best Cars Award» στην BMW
loading

Για την BMW, το 2018 ξεκίνησε με διπλή νίκη στο θεσμό «Best Cars Award», καθώς τόσο η Σειρά 5 όσο και η X1 αναδείχτηκαν νικήτριες στις κατηγορίες τους, στην τελευταία ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό του ειδικού Τύπου «auto, motor und sport».

Κατακτώντας την πρώτη θέση στην «Upper Midrange» κατηγορία, η Σειρά 5 επανέλαβε την περσινή επιτυχία της, ενώ η X1 (SAV) επικράτησε στην κατηγορία «Compact SUV». Έξι ακόμα μοντέλα της μάρκας διεκδίκησαν θέσεις στο βάθρο των νικητών, στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Η απονομή των βραβείων έγινε στα πλαίσια εορταστικού γκαλά στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Στουτγάρδης.

Ο διαγωνισμός «Best Cars Award» είναι από τους πιο έγκυρους και καθιερωμένους στο χώρο του αυτοκινήτου. Η ψηφοφορία αναγνωστών του «auto, motor und sport» πραγματοποιήθηκε φέτος για 42η φορά.

jworith2

Συμμετείχαν περισσότεροι από 117.000 αναγνώστες, οι οποίοι επέλεξαν από 378 τρέχοντα μοντέλα σε έντεκα κατηγορίες.

Με ποσοστό 28,8%, οι αναγνώστες έδειξαν την προτίμησή τους στην Σειρά 5 στην «Upper Midrange» κατηγορία.

jworith1

Επίσης, με νίκη στην κατηγορία της στο θεσμό «Best Cars Award» 2018, η X1 επίσης συνέχισε τις προηγούμενες επιτυχίες της. Αυτή τη φορά, διεκδίκησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Compact SUV», συγκεντρώνοντας το 15,9% των ψήφων.

Η επιτυχία της βαυαρικής εταιρίας στο φετινό θεσμό «Best Cars Award» ολοκληρώνεται με έξι ακόμα μοντέλα που βρέθηκαν στο top 3. Πρόκειται για τις αξιοσημείωτες θέσεις που βρέθηκαν τα ηλεκτρικά μοντέλα BMW i στη γενική κατάταξη όλης της γκάμας.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει