Πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο Skoda Karoq, στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017», που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Η Kosmocar A.E., που από τον Ιούνιο του 2016 αντιπροσωπεύει την τσέχικη μάρκα στην Ελλάδα, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το μεσαίο SUV που ήδη έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από το διεθνή ειδικό Τύπο.

SKODASPACEBACKSCOUT

Σε ένα χώρο συνολικής επιφάνειας 456 τ.μ., τρία Karoq σε διαφορετικές εκδόσεις, χρώματα και επίπεδα εξοπλισμού, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγγελίες για το νέο μοντέλο έχουν ήδη ξεκινήσει, με τιμή εκκίνησης τα 19.900 ευρώ για το Karoq 1.0 TSI των 116 ίππων, στο επίπεδο εξοπλισμού Ambition.

SKODASUPERB

Δίπλα, το βραβευμένο Kodiaq φιλοξενείται στην έκθεση σε δύο τετρακίνητες εκδόσεις. Τη βενζινοκίνητη 1.4 TSI 150 ίππων με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων και τη δίλιτρη πετρελαιοκίνητη TDI 190 HP, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG επτά σχέσεων.

Στο ίδιο περίπτερο, η φίρμα θα παρουσιάσει την υπόλοιπη γκάμα της, δηλαδή τα μοντέλα Citigo, Fabia, Spaceback Scout, Octavia & Superb.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για το κοινό καθημερινά από τις 15:00 έως τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 21:00.

SKODAOCTAVIARS SKODAOCTAVIACOMBI SKODAKODIAQ SKODAFABIA SKODACITIGO SKODAKAROQ

Νίκος Τσάδαρης