Το Renault Clio Pro+, χάρη σε μια σειρά προϊοντικών χαρακτηριστικών, έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα μικρά επαγγελματικά οχήματα και στην ελληνική αγορά.

Συνδυάζοντας ιδανικά τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του Clio, με την πρακτικότητα και την ασφάλεια που προσφέρει ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος φόρτωσης, το Clio Pro+ αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ευρεία γκάμα επαγγελματιών (φυσικά πρόσωπα και εταιρείες) που αναζητούν την πλέον αποδοτική και συμφέρουσα λύση για την επιχείρησή τους.

Με το νέο πρόγραμμα Easy Pro+, η Renault με βάση το Clio Pro+ δημιουργεί μια νέα εναλλακτική στο χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, όπου ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο, τα χαρακτηριστικά, αλλά και τον τρόπο εξόφλησης σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, έτσι ώστε να έχει σε κάθε περίπτωση το μέγιστο δυνατό όφελος.

rklkne3

Το Easy Pro+ δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να επιλέξει (εκτός των άλλων) τον τρόπο εξόφλησης του αυτοκινήτου, να παραμετροποιήσει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα (διαθέσιμο και άτοκο πρόγραμμα), ακόμα και να επιλέξει τη χρηματική έκπτωση που θα λάβει. Κατ’ αυτό τον τρόπο, με το πρόγραμμα αυτό, για πρώτη φορά ο επαγγελματίας μπορεί να αποκτήσει ένα νέο, σύγχρονο αυτοκίνητο σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

rklkne1

Παράλληλα με την ευελιξία του προγράμματος ο επαγγελματίας με το Clio Pro+ επωφελείται από το μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης που εξασφαλίζει ο κινητήρας diesel 1.5 dCi, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τη μηδενική επιβάρυνση της προσωπικής του φορολόγησης. Το Renault Clio Pro+ με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια είναι άμεσα διαθέσιμo.

Νίκος Τσάδαρης