Το θέμα του φετινού LA Design Challenge είναι το Hollywood και πιο συγκεκριμένα το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα οχήματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις ταινίες του μέλλοντος.

Για κάποιον λόγο, φέτος οι συμμετοχές είναι πολύ λιγότερες από ότι τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια είναι μόλις έξι, με τις μισές να προέρχονται από τον όμιλο Daimler, καθώς οι Mercedes-Benz, Maybach και smart κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι προέρχονται από την Ασία και είναι οι Honda, Hyundai και Subaru.

Η πρόκληση ήταν να φτιάξουν μοντέλα – ορόσημα, κάτι σαν το επόμενο DeLorean, για παράδειγμα, τα οποία θα συζητούνται από τους φαν μέχρι και το 2050.

Κάθε εταιρεία διάλεξε ένα διαφορετικό κινηματογραφικό είδος και το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε σχεδόν τα πάντα, από γουέστερν έως θρίλερ και από παραμύθια με νεράιδες και ταινίες με βρικόλακες. Στις 17 Νοεμβρίου θα βγει ο νικητής.

Δείτε τα έξι μοντέλα που φιλοδοξούν να αποτελέσουν τα επόμενα μοντέλα-σταρ του σινεμά:


Το Honda Intelligent Horse στο γουέστερν High Noon.


Το Mercedes-Benz Advanced Design Β. Αμερικής έφτιαξε τη Silver Arrow για την ταινία επιστημονικής φαντασίας Silver Lightning.


Το smart 341 Parkour στην ταινία Annie get the Grannies!


Το Hyundai Stratus Sprinter της ταινίας βρικολάκων Countess of Siberia.


Το Maybach Berline από το έργο Cinderlla and the Maybach Berline.


Το Subaru Horizon της ταινίας Divided, στην οποία η Γη, 200 χρόνια μετά, δεν είναι όπως την ξέρουμε.

Πηγή: autotriti.gr