Η φετινή χρονιά για τη Renault ήταν στην αρχή σε πολύ καλό δρόμο, με αρκετές παρουσίες στο βάθρο και με εξαιρετικό θέαμα, όμως αργότερα άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο επικεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, νιώθει αρκετά αισιόδοξος για τους επόμενους αγώνες και πιστεύει πως η Renault θα ξαναγυρίσει στο βάθρο. Επίσης, πιστεύει ότι την επόμενη σεζόν η νέα Renault θα είναι ακόμα καλύτερη.

Στη συνέχεια, ο Boullier θεωρεί ότι αφού κατάφερε η ομάδα και το μονοθέσιο της Renault να φτάσει στο βάθρο, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει γνώση και δύναμη για να κατασκευάσει κάτι καλό. Μπορεί αυτή τη χρονιά να έχει μείνει πίσω η ομάδα τεχνολογικά, αλλά η επόμενη σεζόν θα φέρει χαρές το μονοθέσιο της Renault.

Η Renault έδειξε έναν καλύτερο εαυτό από το γερμανικό Grand Prix και μετά, ενώ ο Boullier πιστεύει ότι στη Σιγκαπούρη θα δείξει τον καλό της εαυτό και πάλι. Ο Γάλλος βασίζεται πάνω στα νέα εξαρτήματα, τα οποία έχει διαθέσιμα για το Grand Prix του Σαββατοκύριακου. Πιστεύει ότι θα αλλάξουν εντελώς το στήσιμο του μονοθεσίου και είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν παραπάνω χρόνο σε κάθε γύρο.

Πηγή: autotriti.gr