Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι

Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι


AUTO
19:13
17/05/2016
Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι
3
loading

Μια από τις μεγαλύτερες ατυχίες που μπορούν να μας συμβούν είναι να διαπιστώσουμε ότι κλειδωθήκαμε έξω από το αμάξι μας, έχοντας αφήσει τα κλειδιά μέσα στο όχημα!

Το Business Insider δημοσιεύει ένα βίντεο από το Consumer Reports με συμβουλές και tips για το πώς θα ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου εάν κλειδωθείτε απ’ έξω.

Όπως σημειώνεται στο βίντεο, αρχικά δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Αν είσαστε κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, εκεί έχουν τα κατάλληλα εργαλεία: ένα που μοιάζει και φουσκώνει σα μπαλόνι, το τοποθετείτε στη πόρτα έτσι ώστε να δημιουργηθεί άνοιγμα από όπου θα περάσει ένας γάντζος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανοίξει την πόρτα.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας, τοποθετώντας μια σφήνα, ή ένα κατσαβίδι στην πόρτα (όπως βλέπετε στα παρακάτω βίντεο που αλιεύσαμε από το YouTube) από όπου μπορείτε να γλιστρήσετε μέσα ένα σίδερο με γάντζο.

Προσοχή! Οι παραπάνω τεχνικές δεν αποκλείεται να προξενήσουν βλάβη στην πόρτα.

Αν βρίσκεστε σε τοποθεσία που δεν υπάρχει κοντά βενζινάδικο, μπορείτε να καλέστε την αστυνομία ή την ασφαλιστική σας (εκείνοι θα καταφέρουν να το ανοίξουν αλλά πιθανόν να σας κοστίσει).

Δείτε το βίντεο από το Business Insider εδώ.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Κλειδαρας

  Έτσι όπως άνοιξαν
  Στα βίντεο κανένας δεν μπορεί να ανοίξει κανένα αυτοκίνητο

 2. avatar panos222

  Μπράβο, μόλις δείξατε σε έναν επίδοξο κλέφτη αυτοκινήτων πώς να αναπτύξει την τεχνική του (όχι ότι το είχε ανάγκη, αλλά έλεος!). Άσε που έγινε \"ρόμπα\" και το σύστημα κλειδώματος των αυτοκινήτων.

 3. avatar RB

  Μπορούμε επίσης να καλέσουμε την οδική βοήθεια και να περιμένουμε υπομονετικά, γιατί περνούν τη γραμμή από τον ένα στον άλλο για να σπάσουν πλάκα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει