Η Mercedes-Benz Ελλάς έδωσε το «παρών» στη 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2015», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4-6 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Στο περίπτερο της Mercedes οι επισκέπτες της τόσο σημαντικής αυτής για τη χώρα μας έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πιο αξιόπιστες επιβατικές εκδόσεις των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της μάρκας.

Φτιαγμένα για να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη μεταφοράς, τα οχήματα της Mercedes προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων.

Citan Tourervito2

Προσφέρει δυναμική οδήγηση, φιλοξενεί έως και 7 επιβάτες, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει μικρές διαστάσεις με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Με τον εξαιρετικά οικονομικό κινητήρα turbo diesel 1.500cc, δεν μπορεί παρά να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη.

Vito Tourervito3

Προσφέρει πολυμορφικότητα και άνεση κορυφαίου επιπέδου, μεταφέρει έως και 9 επιβάτες και διαθέτει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας στο βασικό του εξοπλισμό. Με κινητήρα turbo diesel 1.600cc είναι ο δυναμικός συνεργάτης που θα αναβαθμίσει την εικόνα και τις υπηρεσίες κάθε επιχείρησης.

V-Classvito1

Συνδυάζει υποδειγματικά λειτουργικότητα και γοητεία. Προσφέρει πολυτέλεια και οδηγική απόλαυση. Φιλοξενεί με άνεση έως και 8 επιβάτες σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής αποτελώντας πόλο έλξης για κάθε επιχείρηση.

Νίκος Τσάδαρης