Μια ακόμη έκδοση του καυτού GT-R μας ετοιμάζει η Nissan. Το αυτοκίνητο θα αποδίδει 30 παραπάνω ίππους από την τωρινή έκδοση των 530 ίππων, ενώ οι δοκιμές είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο. Επίσης, θα υπάρξει και μια ακόμη πιο σκληροπυρηνική έκδοση με τον κωδικό Spec-R και μειωμένο βάρος.

Έτσι η γενιά R35 που κυκλοφορεί τώρα θα δεχθεί μια ακόμη ανανέωση τουλάχιστον στα μηχανικά μέρη. Αυτή θα αποτελεί την πιο δυνατή εκδοχή του μοντέλου, με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων να αποδίδει πλέον περί τους 560 ίππους, δηλαδή 30 περισσότερους από την τωρινή των 530 ίππων, και τη ροπή να αγγίζει πλέον τα 661 Nm (από 612).

Επιπλέον τα δημοσιεύματα θέλουν τη Nissan να προχωρά και στην παρουσίαση μιας ακόμη πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης με τον κωδικό: Spec-R. Αυτή θα έχει περαιτέρω αεροδυναμικές βελτιώσεις ενώ το σημαντικό είναι η μείωση του βάρους που θα κυμαίνεται μεταξύ 30-40 κιλών.

Τέλος, το καπάκι του κινητήρα θα είναι χρώματος χρυσού, σε αντίθεση με το κόκκινο της έκδοση Spec-V που κυκλοφορεί τώρα. Ο ιαπωνικός τύπος αναφέρει ότι η εξέλιξη του μοντέλου έχει φυσικά καθυστερήσει μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία όμως οι δοκιμές είναι προγραμματισμένες στο Nurburgring για το φθινόπωρο.

Πηγή: autotriti.gr