Η φήμη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ως ένας από τους κλασικότερους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, το 2024 συνδυάζεται με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση. Ως προς την αισθητική τουλάχιστον, διότι το καθαρά αγωνιστικό μέρος «οφείλει» και θα συνθέσει για ακόμα μια χρονιά έναν από τους δυσκολότερους σταθμούς του Πρωταθλήματος.

Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο acropolisrally.gr όπου σταδιακά θα αναρτώνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5-8 Σεπτεμβρίου, όντας για τέταρτη χρονιά υπό τη σκέπη του Υπουργείου Αθλητισμού.

Στις 152 ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του 10ου γύρου του WRC, αγωνιζόμενοι και θεατές θα μπορούν να ενημερώνονται για κάθε σχετικό νέο, όπως και να βρίσκουν οτιδήποτε απαραίτητο για τη συμμετοχή τους ή την παρακολούθηση του αγώνα.

Ήδη από σήμερα, επίσης τον αέρα βρίσκεται η αφίσα του αγώνα και το rally plate των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις θα δημοσιευτούν στο Rally Guide 1 στις 5 Μαΐου.