Ο Petter Solberg και ο Kimi Raikkonen εξασφάλισαν από ένα καινούργιο DS3 WRC, με το οποίο και θα λάβουν μέρος τουλάχιστον στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στο Ράλι Σουηδίας. Για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2003 τα πράγματα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα, αφού σχετικά με το μέλλον της ομάδας του (Petter Solberg WRT) έκανε ο team manager Ken Rees, τονίζοντας ότι όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει και τους 13 αγώνες του θεσμού τη νέα χρονιά.

Ο βρετανός μάνατζερ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα θα λάβουμε μέρος στη Σουηδία, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο Πρωτάθλημα. Στον πρώτο αγώνα θα εκκινήσουμε ως Petter Solberg World Rally Team, αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι πως θα κυλήσουν τα πράγματα στη συνέχεια. Δηλαδή αν θα εξακολουθούμε να εμφανιζόμαστε με τα δικά μας χρώματα, ή με αυτά της Citroen. Αυτή τη στιγμή όλα είναι έτοιμα για τη Σουηδία, και από εκεί και πέρα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να βρεθεί το budget για ολόκληρη τη χρονιά».

Ο Raikkonen θα οδηγήσει και αυτός από την πλευρά του ένα DS3 WRC στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, αλλά ακόμα παραμένει άγνωστο τι θα κάνει στη συνέχεια. Αρχικά, οι φήμες ανέφεραν ότι ο Φινλανδός είχε συμφωνήσει με τον με τη Citroen, αλλά ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα του λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο πρώην Πρωταθλητής της F1 δεν θα λάβει μέρος στο θεσμό. Ο μάνατζερ του Raikkonen, Steve Robertson, έκανε σχετικές δηλώσεις, αλλά δεν έριξε πλήρες φως στο μέλλον του πελάτη του: «Εγώ περιμένω ότι ο Kimi θα αγωνιστεί την νέα χρονιά», αρκέστηκε να πει.

Πηγή: 4troxoi.gr