Ένα ζευγάρι Ελβετών βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο της Σαρδηνίας, κατά τη διάρκεια περιήγησής τους με supercar.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ζευγάρι των Ελβετών, αλλά και άλλοι τουρίστες, που συμμετείχαν σε μια περιήγηση στη Σαρδηνία με Supercars, επιχειρούν συνεχείς προσπεράσεις στους στενούς δρόμους  της διαδρομής που ξεκινούσε από την Teulada και κατέληγε στην Olbia.

Πρώτα φαίνεται να περνούν κάποια άλλα supercars και ακολουθεί η Ferrari του ζευγαριού και μια Lamborghini. Τα δύο οχήματα επιχείρησαν να προσπεράσουν ταυτόχρονα ένα τροχόσπιτο στους στενούς δρόμους του ιταλικού νησιού, όμως συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα η Lamborghini να χτυπήσει το τροχόσπιτο και να προκαλέσει την ανατροπή του.

Η Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες και το ζευγάρι ανασύρθηκε απανθρακωμένο. Το ζευγάρι που επέβαινε στο τροχόσπιτο, τουρίστες από την πόλη Σέλβα ντι Βαλ Γκαρντένα, αλλά και το ζευγάρι των Ινδών που επέβαινε στην Lamborghini τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

«Βρεθήκαμε ξαπλωμένοι πλάγια στις θέσεις. Για μια στιγμή μείναμε σιωπηλοί προσπαθώντας να διαπιστώσουμε τι έχει συμβεί. Κοίταξα στα μάτια τη σύζυγό μου και τη ρώτησαν εάν ήταν καλά. Κούνησε καταφατικά το κεφάλι της», δήλωσε ο οδηγός του τροχόσπιτου στο πρακτορείο L’Unione Sarda, προσθέτοντας πως κατάφεραν στη συνέχεια να συρθούν ανάμεσα από τα καθίσματα και να βγουν από το όχημα. «Μόλις βγήκαμε είδαμε μια κόλαση», τόνισε.