Οι Αγανακτισμένοι δίνουν πάλι ραντεβού στο Σύνταγμα

Στις 14 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουν στους δρόμους


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
19:20
12/09/2011
Οι Αγανακτισμένοι δίνουν πάλι ραντεβού στο Σύνταγμα
4
loading

Ειρηνικές διαδηλώσεις ετοιμάζει και πάλι το κίνημα των Αγανακτισμένων της Αθήνας, οι οποίοι δίνουν και πάλι ραντεβού για την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαδηλώσουν «μαζικά, ειρηνικά, χωρίς κόμματα και παρατάξεις, ενάντια σε όσα μας ετοιμάζουν» όπως αναφέρει ανακοίνωσή τους.

Κινητοποιηθείτε, προβληματιστείτε, πάρτε θέση, κάντε like στο φάκελο «Αγανακτισμένοι»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΔίΚαιοΣ

  Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω.. Αλλά μια φορά που πέρασα από εκεί είδα και πανό κομμάτων και διάφορα "χρωματισμένα κομματικά πηγαδάκια" ανθρώπων με διάφορες ομιλίες.. Πιο κάτω είδα κάτι μακρυμάλληδες να με κοιτάνε καλά καλά και να πλησιάζουν κοντά μου χαρακτηριστικά καθώς μιλούσα στο τηλ σαν να ήθελαν να ακούσουν τι λέω.. Ίσως να με πέρασαν για αστυνομικό επειδή φορούσα τσαντάκι και επειδή είχα πάει πρώτη φορά και παρατηρούσα τι γινόταν τριγύρω να νόμιζαν κάτι τέτοιο αλλά και πάλι τι; Αν το διαπίστωναν θα έκαναν σε κάποιον επίθεση; Είδα και κόσμο όμως να τα βρίσκουν μεταξύ τους από τα διάφορα σημεία της πλατείας να πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος για συγκεκριμένο σκοπό.. και εννοώ κάπου στην άκρη που ήταν γεμάτο με καντίνες με βρώμικο, καλαμπόκι και μαλλί της γριάς για να φάνε.. Είδα και κόσμο ανεξάρτητο όμως που απλά είχα πάει εκεί να διαμαρτυρηθεί με τον τρόπο του, απλά δίνοντας το παρόν του...

 2. avatar Chrimi

  Τι έγινε?Τελείωσαν οι διακοπές και ξαναγανάκτησαν?

 3. avatar Chrimi

  Θα συμφωνήσω μαζί σου,παραύτα είναι λυπηρό που δεν μπορούμε να κάνουμε μια συγκροτημένη αντίσταση αλλά αναλωνόμαστε στο να μάχονται διαφορες κοινωνικές ομάδες μεταξύ τους.Ήλπιζα το κίνημα των αγανακτισμένων να κάνει τη διαφορά,ελπίζω να διαψευθώ!

 4. avatar Chrimi

  @taftaf Όχι φίλε μου δεν εννοώ αυτό.Απλά θεωρώ ανώφελο και υποκριτικό-τη στιγμή που πέρασαν ένα σωρό έκτακτα μέτρα μες το καλοκαίρι,έγινε η ΔΕΘ με ότι αυτό συνεπάγεται-να βγαίνουν να καταλάβουν τις πλατείες.Και να σου θυμήσω το παράδειγμα της Αργεντινής,όπου ο λαός πήρε την κατάσταση στα χέρια του και δημιούργησε αυτόνομες και αυτοεξυπηρετούμενες κοινότητες,όπου το σύστημα ανταλλαγής προιόντων και υπηρεσιών,είχε τέτοια επιτυχία που για χρόνια δεν χρειαζόντουσαν τράπεζες και κρατικές παροχές.Και αυτό το κατάφερε ο λαός μόνος του με περισσή αξιοπρέπεια,ώσπου κατάφεραν και διώξανε τους δανειστές τους.Το να κάθομαι σε μια πλατεία και να τρώγομαι με τους δίπλα μου είναι αν μη τι άλλο γραφικό.Επανάσταση είναι να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου,έμπρακτα όμως όχι με πανώ του ΠΑΜΕ.Και σε τελική αν είσαι αγανακτισμένος,είσαι και με 40 βαθμούς!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει