Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αναμένεται να δοθεί αύριο στη Βουλή και οι Αγανακτισμένοι ετοιμάζουν να δώσουν τη δική τους μη ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες πολιτικούς, διοργανώνοντας άλλη μία συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Το ραντεβού έχει οριστεί στις 19:00, την ίδια ώρα που θα γίνει και το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ. «Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα, δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά. Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει» λένε οι Αγανακτισμένοι στο ψήφισμά τους.

Η πλατεία Συντάγματος αναμένεται και αύριο να αποκτήσει το δικό της ξεχωριστό χρώμα, όπως γίνεται εδώ και 27 μέρες, όπου χιλιάδες Αγανακτισμένοι με ελληνικές σημαίες, ντουντούκες, τύμπανα και σφυρίχτρες λένε «όχι» στα σχέδια της κυβέρνησης.

Στο Facebook έχει ήδη δημιουργηθεί γκρουπ που καλεί όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής τάξης να πάνε αύριο στο Σύνταγμα για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Το γκρουπ με την ονομασία «Αποκλεισμός Βουλής την ημέρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» αριθμεί ήδη 3.977 μέλη και μέσα καθένας δίνει το στίγμα του, εκφράζοντας την οργή του για την κυβέρνηση και την πολιτική της.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τους Αγανακτισμένους στους δρόμους