Ένα λαμπερό χαμόγελο αποτελεί το καλύτερο αξεσουάρ της γυναίκας που θέλει να εντυπωσιάσει. Ποιο είναι όμως το μυστικό πίσω από ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο; Για δόντια σε άριστη κατάσταση και αναπνοή γεμάτη φρεσκάδα το καθημερινό βούρτσισμα είναι αυτονόητο. Παράλληλα, καλό είναι να αποφεύγετε την υπερβολική κατανάλωση ροφημάτων και ποτών όπως ο καφές, το τσάι και το κρασί, καθώς «λεκιάζουν» τα δόντια, θρέφουν τα βακτηρίδια και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Επίσης, κάθε φορά που καταναλώνετε τροφές με ζάχαρη, τα μικρόβια της οδοντικής πλάκας παράγουν οξέα, που επιτίθενται στα δόντια και προκαλούν τερηδόνα. ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ Το σημαντικότερο βήμα για τέλειο χαμόγελο είναι φυσικά η διατήρηση της υγιούς στοματικής υγιεινής. Για αυτό το λόγο δεν πρέπει να αμελείτε ποτέ την επίσκεψη στον οδοντίατρο για τακτικό καθαρισμό. Εάν επιθυμείτε εκτός από εμφάνιση, και υγιεινή, το πρόγραμμα Clever Dental, κρύβεται πίσω από μια λαμπερή εμφάνιση που θα αναδείξει τον καλύτερο σας εαυτό. ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ Πέρα από την μεγάλη εξοικονόμηση που έχετε για τις οδοντιατρικές εργασίες που μπορεί να προκύψουν, με την απόκτηση του προγράμματος Dental που θα επιλέξετε σας προσφέρεται, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ένα πλήθος παροχών:

  • Ένας οδοντιατρικός διαγνωστικός έλεγχος: κλινική εξέταση, ακτινολογικός έλεγχος, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.
  • Ένας ορθοδοντικός έλεγχος: κλινική εξέταση και διάγνωση.
  • Δύο οδοντικοί καθαρισμοί (ένας για το Clever Dental Basic): καθαρισμός με υπερήχους και γυάλισμα των δοντιών.
  • Μία επίσκεψη για την αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου οδοντιατρικού περιστατικού.
  • Τρία προληπτικά σφραγίσματα ή δύο μόνιμα σφραγίσματα (αφορά μόνο το Clever Dental Basic).
  • Δύο προληπτικά σφραγίσματα (αφορά μόνο το Clever Dental).
  • Ένα μόνιμο σφράγισμα – εκτός VI ομάδας και ανασυστάσεων (αφορά μόνο το Clever Dental).
  • Δύο ενδοστοματικές ακτινογραφίες.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ Ακόμη σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο pay.minetta.gr, ενώ για κάθε ασφαλισμένο στην εταιρία παρέχεται δωρεάν η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ. Πιο αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.minetta.gr ή από τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή. Με εξαιρετικά προσιτά ασφάλιστρα για όλη την οικογένεια και δίνοντας έμφαση στη πρόληψη της στοματικής υγιεινής το Clever Dental αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για να έχετε το… στόμα σας ήσυχο.