Ένας άντρας χτυπά μια 60χρονη γυναίκα περισσότερες από 50 φορές με το ίδιο της το μπαστούνι σε σταθμό του μετρό στο Χάρλεμ στη Νέα Υόρκη. Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι εξοργιστικό.

Η επίθεση συνέβη την Παρασκευή όταν η γυναίκα περπατούσε στο σταθμό West 116 Street και Lenox Avenue, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στη New Post.

Το σοκαριστικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών δείχνει τον άγνωστο άνδρα να επιτίθεται στη γυναίκα με μια ομπρέλα και τη γυναίκα να προσπαθεί να τον αποκρούσει με το μπαστούνι της. Ο ύποπτος κατάφερε να αρπάξει το μπαστούνι της γυναίκας καθώς εκείνη έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας.

Στη συνέχεια ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με το δικό της μπαστούνι περισσότερες από 50 φορές στο κεφάλι, το στομάχι, το πόδι, τα χέρια, την πλάτη τόσο δυνατά που το μπαστούνι έσπασε.

Η γυναίκα κατάφερε να αρπάξει ό,τι είχε απομείνει από το μπαστούνι της μακριά από τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της αρκετές φορές με τη γροθιά του.

Στο σοκαριστικό βίντεο, ο άνδρας συνεχίζει να ρίχνει γροθιές και να φωνάζει στην εμβρόντητη γυναίκα, ενώ το δικό του παντελόνι αρχίζει να πέφτει από την προσπάθεια.

Η γυναίκα παρέμεινε ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι που ο ύποπτος στη συνέχεια την κλώτσησε αρκετές ακόμη φορές πριν το βίντεο κοπεί.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δέχτηκε τηλεφώνημα για επίθεση περίπου στις 3:30 π.μ., δήλωσαν πηγές στην Post, αλλά κατά τη διάρκεια του βίντεο του ξυλοδαρμού κανένας εργαζόμενος, αστυνομικός ή επιβάτης του μετρό δεν παρενέβη ή προσπάθησε να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

Πηγές της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσαν επίσης στην The Post ότι η 60χρονη γυναίκα δεν γνώριζε τον ύποπτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τώρα θεωρείται ότι η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο άγνωστος ύποπτος διέφυγε πριν φτάσει η αστυνομία. Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ των δύο. Δεν υπήρξαν αναφορές για σύλληψη το βράδυ της Δευτέρας και η έρευνα συνεχίζεται, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.