Οι πρωταγωνιστές των πολυβραβευμένων τηλεοπτικών σειρών «Breaking Bad» και «Better Call Saul» ενώθηκαν για να στηρίξουν απεργία που διεξάγουν σεναριογράφοι και ηθοποιοί του Χόλιγουντ, καθώς ζητούν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Έτσι, οι Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul, Betsy Brandt (Marie Schrader), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Norma Maldonado (Delores), Jesse Plemons (Todd), αλλά και οι δημιουργοί Peter GouldVince Gilligan βγήκαν στο δρόμο με πλακάτ στα χέρια, σημείωσε η Daily Mail.

«Είμαστε όλοι η αιχμή της βιομηχανίας μας», φώναξε ο Bryan Cranston και πρόσθεσε ότι αυτή η κίνηση δεν στοχεύει στην επίθεση σε στούντιο ή πλατφόρμες streaming, αλλά στην ενθάρρυνση ανοικτού διαλόγου και την προώθηση της δικαιοσύνης.

«Ψάχνουμε απλά για μια δίκαιη σύμβαση, κάτι που θα καθιστά τον εργαζόμενο ηθοποιό σε θέση να πληρώνει τους λογαριασμούς του, να πληρώνει το ενοίκιό του, να αγοράζει φαγητό για τις οικογένειές του», είπε στη συνέχεια.

Κρατούσε επίσης μια μαύρη ταμπέλα που έγραφε «SAG-AFTRA σε απεργία!» με τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά, Aaron Paul να κρατά επίσης πανομοιότυπο πλακάτ.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, το καστ και οι παραγωγοί των παγκοσμίως πλέον αγαπημένων σειρών, θέλησε να εκφράσει έτσι την στήριξη του στις απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων μηνών από τη βιομηχανία του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων του Συνδικάτου Αμερικανών Σεναριογράφων (WGA) και του Συνδικάτου Αμερικανών Ηθοποιών Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου (SAG-AFTRA).

Ακολουθούν φωτογραφίες του Associated Press: