Μια ταπεινή παμπ στην Αγγλία έχει ανακηρυχθεί το πιο δύσκολο εστιατόριο στον κόσμο για να βρεις τραπέζι – ξεπερνώντας ακόμη και τα διάσημα μαγαζιά της Νέας Υόρκης. Το The Bank Tavern βρίσκεται στο Μπρίστολ, δυόμισι ώρες από το Λονδίνο, και αυτή τη στιγμή διαθέτει μια λίστα αναμονής τεσσάρων ετών, σύμφωνα με έρευνα.

Διάσημο για τα ψητά του, η λίστα αναμονής του μικρού τοπικού εστιατορίου αφορά συγκεκριμένα το κυριακάτικο γεύμα του.

FREE SHOTS FOR SINGERS! 🎙️It's bandeoke tonight! Belt out your karaoke classic with a live band 🎸Every person that does a tune gets a free shot, so don't be shy!

Posted by The Bank Tavern on Thursday, July 13, 2023

Το εξαιρετικά δημοφιλές μενού αποτελείται συνήθως από μοσχαρίσιο κρέας, χοιρινή κοιλιά αργομαγειρεμένη, ψητό αρνίσιο μπούτι με μέλι και δεντρολίβανο και ψωμί με φακές και λαχανικά.

If you want more gravy, just ask 💅

Posted by The Bank Tavern on Sunday, July 23, 2023

Οι 9 πιο δύσκολες κρατήσεις στον κόσμο

Οι επιλογές για επιδόρπιο αποτελούνται από μια pavlova φράουλας και λευκής σοκολάτας, μια τάρτα limoncello και μια pannacotta γιαουρτιού βατόμουρου.

What's on this week!🍻🤓 Pub Quiz – Tues 18th July 8.30pm🕺 All day garage party – Sat 22nd July from 12noon 🥔 Sunday…

Posted by The Bank Tavern on Monday, July 17, 2023

Ένα γεύμα τριών πιάτων κοστίζει λογικά 35 δολάρια ή 56 δολάρια για δύο άτομα.

Στην ιστοσελίδα του, οι πελάτες ενημερώνονται ότι οι κρατήσεις για τα κυριακάτικα δείπνα έχουν κλείσει «για το ορατό μέλλον».

Εν τω μεταξύ, η δεύτερη για πιο δύσκολη επιλογή για κράτηση βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Το Damon Baehrel, βρίσκεται στο Earlton της Νέας Υόρκης. Το μενού, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κουζίνα Native Harvest, είναι μια εμπειρία πέντε και πλέον ωρών και η τιμή του αγγίζει τα 525 δολάρια ανά άτομο.

Το εστιατόριο κατατάσσεται ως το δεύτερο πιο αποκλειστικό στον κόσμο, με λίστα αναμονής περίπου ενός έτους.