Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, διατηρούσε χαρέμι με γυναίκες περίπου 18 ετών και πως του άρεσε να κάνει σεξ με παρθένες, γιατί πίστευε ότι θα μείνει νέος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ρωσική ανεξάρτητη διαδικτυακή εφημερίδα «Τhe Insider» επικοινώνησε με μια γυναίκα, που φέρεται να την πλήρωσε για να κάνει μαζί της σεξ.

Η γυναίκα μίλησε ανώνυμα και είπε πως ο Πριγκόζιν έκλεινε δωμάτια στο ξενοδοχείο «Solo Sokos» στην Αγία Πετρούπολη, όπου εκπλήρωνε τις ερωτικές φαντασιώσεις του.

«Το αφεντικό των μισθοφόρων της Wagner προτιμoύσε ερωμένες αρκετά χρόνια νεότερές του. Ο ίδιος πιστεύει επίσης ότι κάνοντας σεξ με πρωτότοκες, μπορούσε να παρατείνει τη νεότητά του. Επιπλέον, κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό», είπε χαρακτηριστικά.

«Πίστευε ότι με τον τρόπο αυτό, ανταλλάσσει ενέργεια και υγρά. Γι’ αυτόν ήταν σαν να λαμβάνει μια ένεση ζωτικότητας από τις νεαρές γυναίκες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε πως «ήμουν 18 ετών, ζούσα στην Αγία Πετρούπολη, είχα σοβαρή κατάθλιψη και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκείνη την εποχή γνώρισα ένα άλλο κορίτσι της ηλικίας μου, το οποίο είχε φύγει από το σπίτι του. Με ρώτησε αν ήθελα να πουλήσω την παρθενιά μου, κάτι που θα έκανε και η ίδια, για 40.000 ρούβλια. Της είπα: “Εντάξει, ας το κάνουμε”, παρόλο που δεν χρειαζόμουν τόσο πολύ τα χρήματα. Με εξέτασε γιατρός για να επιβεβαιώσει ότι ήμουν παρθένα και μετά οι μπράβοι του Πριγκόζιν με πήγαν στο ξενοδοχείο Solo Soko».

«Σε κατάσταση σοκ, πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τον περίμενα. Στη συνέχεια, συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα. Δεν ήταν προικισμένος, γι΄αυτό είχε εμφυτεύσει μεταλλικά «δακτυλίδια» πέους. Έβαλε τα χρήματα πάνω σε μια καρέκλα προτού φύγει». Όταν την αποχαιρέτησε, της έδωσε οδηγίες να «είναι πιο ευγενική», πρόσθεσε στη συνέχεια.