Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, όταν αστυνομικοί στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ κλήθηκαν σε ένα σπίτι για να σώσουν ένα μικρό παιδί. Τα όσα είδαν, όμως, καταγράφηκαν από τις κάμερες που υπάρχουν πάνω στις στολές τους και ξάφνιασαν τους ίδιους αλλά και τους θεατές.

Φτάνοντας γρήγορα στον τόπο του συμβάντος, οι αστυνομικοί φαίνονται να ετοιμάζονται να μπουν μέσα στο σπίτι. Οπλισμένοι και φορώντας αλεξίσφαιρα, δύο άτομα από την αποστολή δεν ήξεραν τι θα αντικρίσουν, αυτή τη φορά. Ψάχνουν το σπίτι από δωμάτιο σε δωμάτιο, για να βρουν τα άτομα που κατοικούσαν σε αυτό.

Ξαφνικά, βλέπουν μια κλειστή πόρτα. Τότε καταλαβαίνουν πως κάποιος είναι μέσα. Αποφασίζουν να σπάσουν την πόρτα και τότε έρχονται αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Μπαίνοντας μέσα στο μπάνιο του σπιτιού, οι δύο αστυνομικοί βλέπουν μια μητέρα να κάθεται στην μπανιέρα μαζί με το παιδί της, προσπαθώντας να πνίξει το παιδί μέσα στο νερό. Γρήγορα, ο ένας αστυνομικός αρπάζει το παιδί και αντιλαμβάνεται πως ένα άλλο φέρει σημάδια από μαχαιριές στο στήθος του. Ο αστυνομικός ζητά βοήθεια από τον ασύρματο, ενώ παράλληλα βοηθά το παιδί που παραλίγο να πνιγεί.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο αστυνομικός προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή το 2χρονο παιδάκι κάνοντας του ΚΑΡΠΑ, καθώς αυτό έχασε τις αισθήσεις του όταν η γυναίκα προσπαθούσε να το πνίξει στο νερό. Λίγο αργότερα, το παιδί ακούγεται να βγάζει άναρθρες φωνές και να κλαίει, με τον αστυνομικό να έχει καταφέρει να το κρατήσει ζωντανό.