Μια μητέρα από το Οχάιο λέει ότι ένα βίντεο που είχε δει στο TikTok τη βοήθησε να βρει την τρίχρονη κόρη της, όταν εκείνη χάθηκε από τα μάτια της, σε δημόσιο χώρο. Η Krista Piper, φωτογράφος γάμων από το Rushville των ΗΠΑ, θυμήθηκε τη λαχτάρα της, όταν μετά από μια πρόσφατη επίσκεψή στο Κέντρο Επιστήμης και Βιομηχανίας στο Κολόμπους έχασε από τα μάτια της το ένα από τα δύο παιδιά της, ενώ έπαιζαν μπροστά τους στον χώρο του μουσείου.

«Αυτός ο χώρος παιχνιδιού είναι τεράστιος. Διατρέχει όλο το μήκος αυτού του γιγαντιαίου μουσείου επιστήμης και τα παιδιά το λατρεύουν. Έχει πολλές γωνιές», είπε η Piper στο βίντεο της στο TikTok, το οποίο ανέβασε στις 24 Μαρτίου.

Η κόρη της Piper, η Lily, πηγαινοερχόταν ανάμεσα στα διάφορα εκθέματα του παιδότοπου. «Μιλούσα με μια άλλη μητέρα με την οποία είχαμε πάει εκεί. Ξαφνικά δεν βλέπω την τρίχρονη κόρη μου». Η Piper είπε ότι προσπάθησε να ψάξει για την κόρη της, αλλά δεν είχε καμία τύχη και αυτό την έκανε να ανησυχεί. Στο βίντεό της, σημείωσε ότι μέχρι τότε, δεν είχε χάσει ποτέ παιδί της στα επτά χρόνια που είναι γονιός, μεταδίδει η New York Post.

«Άρχισα να φωνάζω το όνομά της. Αμέσως μετά μου ήρθε νια έμπνευση και θυμήθηκα ένα βίντεο στο TikTok που είχα δει πιθανότατα πριν από ένα χρόνο», είπε αρχικά η Piper για να συνεχίσει: «Ήταν μια μητέρα που είχε χάσει το παιδί της, σε ένα παντοπωλείο, και αντί να φωνάξει το όνομα του παιδιού, φώναξε τι φορούσε το παιδί της, και έτσι μπόρεσε να το βρει πολύ πιο γρήγορα».

@krista.piper

I lost my 3 year old todah in a play place and thank god for tiktok – I’m so happy i saw that tiktok of what to do when your kid goes missing. I found her fast by raising my voice and saying a description of what she was wearing. Should have added her age or hair color but the description if little girl with pink minnie mouse shirt got thr job done finding her. #parents #parentsoftiktok #playplace

♬ original sound – Krista | Booktok | Home life

Η Piper είπε ότι αντί να φωνάζει το όνομα της κόρης της άρχισε να περιγράφει τα ρούχα που φορούσε – ένα ροζ πουκάμισο Minnie Mouse. «Είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήμουν λίγο τρελή», σημείωσε η Piper στο βίντεο της στο TikTok.

Η Piper είπε ότι άκουσε άλλες μητέρες στο χώρο του μουσείου να επαναλαμβάνουν την περιγραφή που φώναζε ενώ περπατούσε πάνω-κάτω ψάχοντας. Τελικά, μια γυναίκα στον χώρο παιχνιδιού του μουσείου εντόπισε τη Lily και έτσι πήρε τέλος η περιπέτειά της.