Ένας άνδρας στην Ινδία σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε έναν ζωντανό αρουραίο σε μια συσκευασία με ψωμί που είχε αγοράσει μέσω διαδικτύου. «Ένας ζωντανός αρουραίος παραδόθηκε μέσα στη συσκευασία του ψωμιού», έγραψε εμβρόντητος ο Nitin Arora σχετικά με την «πιο δυσάρεστη εμπειρία», η οποία συνέβη την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το Jam Press.

Ο πελάτης φέρεται να ήθελε να φτιάξει ένα σάντουιτς, οπότε αγόρασε ψωμί από το Blinkit στην Ινδία.

Δυστυχώς, όταν έφτασε η παραγγελία από τον ντελιβερά στο σπίτι του, ο Arora ανακάλυψε ότι η συσκευασία με το ψωμί συνοδευόταν από έναν… ζωντανό αρουραίο. Οι εικόνες δείχνουν το τρωκτικό μέσα στην πλαστική σακούλα δίπλα στο ψωμί σε φέτες.

Ο Arora τρομοκρατήθηκε. «Αν ένα ντελίβερι 10 λεπτών είναι έτσι, θα προτιμούσα να περιμένω μερικές ώρες», έγραψε στο Twitter, σύμφωνα με το Jam Press.

Οι σοκαριστικές εικόνες προκάλεσαν σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας φέρεται να απάντησε στην καταγγελία τους, γράφοντας ότι «λυπούνται εξαιρετικά για το ατυχές περιστατικό».

«Στο Blinkit, τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης λαμβάνει μόνο τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες», έγραψε. «Καταλαβαίνουμε ότι η εμπιστοσύνη σας σε εμάς είναι υψίστης σημασίας και λυπούμαστε ειλικρινά που αυτή η κατάσταση κλόνισε αυτή την εμπιστοσύνη».

«Λάβαμε άμεσα μέτρα και βγάλαμε από την πλατφόρμα μας το συνεργαζόμενο κατάστημα που ευθύνεται για αυτό το ζήτημα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, ο οποίος δεσμεύτηκε να διερευνήσει το θέμα.