Μια νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από επίθεση καρχαρία στην πόλη Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, αφού πήδηξε από το τζετ σκι της για να δει από κοντά μια οικογένεια δελφινιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η 16χρονη ανασύρθηκε από τον ποταμό Swan με σοβαρά τραύματα. Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης της παρείχε ιατρική βοήθεια αλλά δεν άντεξε τα τραύματά της, δήλωσε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Πολ Ρόμπινσον, μεταδίδει ο TheGuardian.

«Η οικογένεια δεν ήταν εκεί όταν συνέβη αυτό, ωστόσο οι φίλοι της ήταν και όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό είναι ένα εξαιρετικά τραυματικό περιστατικό για οποιονδήποτε μάρτυρα, έτσι προφανώς προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οποιονδήποτε επηρεάστηκε από το περιστατικό», ανέφερε η Αστυνομία.

Το υπουργείο Αλιείας έκανε λόγο για ένα ασυνήθιστο περιστατικό, καθώς δύσκολα ένας καρχαρίας βρίσκεται τόσο κοντά στον ποταμό, ο οποίος ρέει μέσω του Περθ στον Ινδικό Ωκεανό. «Μίλησα με την αστυνομία αλιείας και δυστυχώς δεν έχουμε ιδέα τι είδους καρχαρίας είναι», είπε ο Robinson.