Ένα απίστευτο ατύχημα είχε μια γυναίκα στον Καναδά, καθώς το κλειδί του αυτοκινήτου της καρφώθηκε στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να μεταβεί επειγόντως στο νοσοκομείο και να σοκάρει τους γιατρούς.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 24χρονη Renée Lariviere ετοιμάζονταν να πάει στα McDonald’s μαζί με τους φίλους της. Έτσι, ένας από αυτούς πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου και της το πέταξε, καθώς εκείνη θα οδηγούσε. Όμως, δεν το έπιασε σωστά, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα στο μάγουλο και λίγο κάτω από το μάτι της.

«Ένιωσα μια πίεση, αλλά ένιωσα σαν να χτυπήθηκα στο πρόσωπο, σαν να έχασα το πιάσιμο μου», είπε και πρόσθεσε ότι «ο φίλος μου με κοίταξε και είπε, “Θεέ μου, μην κουνηθείς” και άρχισε να πανικοβάλλεται».

@renee.lariviere

Story time!! Sorry everyone for the wait, I uploaded twice with photos and tik tok removed both. #storytime #greenscreen #foryoupage #truestory #foryoupageofficiall #key

♬ Aesthetic – Gaspar

Τότε, εκείνη πήγε γρήγορα στο μπάνιο για να κοιταχτεί στον καθρέπτη και είπε πως «φοβήθηκα. Η ανησυχία μου ήταν το μάτι μου. Δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο για μια ουλή. Οι ουλές, αν τις φροντίσεις σωστά, θα φύγουν. Αυτό δεν με ενδιέφερε. Η ανησυχία μου ήταν “θα μπορώ να δω;”».

Έτσι, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και μόλις έφτασε, έκανε μια αξονική τομογραφία και ένας πλαστικός χειρουργός κλήθηκε να αφαιρέσει το κλειδί και να ράψει το μάγουλό της.

«Οι γιατροί εκεί έμειναν έκπληκτοι. Υπήρχαν γιατροί που έρχονταν από διαφορετικά τμήματα για να δουν γιατί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Έβαλαν έναν από αυτούς να έρθει και να ζητήσει να βγάλει φωτογραφίες για να τις δείξει στους φοιτητές ιατρικής. Ήταν γιατρός στα επείγοντα, οπότε προσπαθούσε να τους δείξει ότι όλα θα μπορούσαν να συμβούν», είπε χαρακτηριστικά η Renée Lariviere.

Πλέον, η ουλή έχει επουλώσει και εκείνη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ σημειώνει ότι όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς κανείς δεν ξέρει «πότε μπορεί να συμβεί το κακό».