Μια μέλλουσα νύφη υποστηρίζει ότι ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, αφού τσακώθηκε άσχημα με τον σύντροφο της, αφού ζήτησε από τον κουμπάρο τους να μην πάει στο γάμο, επειδή κάποτε εξομολογήθηκε πως ήταν ερωτευμένος με τον μελλοντικό γαμπρό.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 27χρονη γυναίκα έγραψε σε ένα σχετικό thread στο Reddit, ότι «πρόσφατα ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε πώς πριν από μερικά χρόνια ο καλύτερός του φίλος μέθυσε και του εξομολογήθηκε τον έρωτά του».

«Ο αρραβωνιαστικός μου ξαφνιάστηκε γιατί ο φίλος του έβγαινε τότε (και νομίζω ότι βγαίνει ακόμα) με γυναίκες. Και σύμφωνα με τον αρραβωνιαστικό μου, απλώς αγνόησε την ομολογία του μετά και δεν το συζήτησαν ποτέ για να μην κάνουν τη φιλία τους αμήχανη. Μέχρι και σήμερα, ο αρραβωνιαστικός μου δεν είναι σίγουρος αν ο καλύτερός του φίλος θυμάται καν αυτή την εξομολόγηση», είπε χαρακτηριστικά.

Άντρας βοηθάει κάποιον να φτιάξει τα μανικετόκουμπά του

Εντούτοις, η ίδια θεωρεί ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με τον σύντροφο της και μάλιστα ως «στοιχείο» θεωρεί το γεγονός πως ποτέ δεν συζήτησαν ποτέ ξανά για αυτό.

Έτσι, έγραψε πως «ειλικρινά φοβόμουν ότι ο κουμπάρος του θα προσπαθήσει να μου χαλάσει το γάμο από ζήλια, γι’ αυτό του έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα ζητώντας του να μην είναι κουμπάρος του αρραβωνιαστικού μου και να μην έρθει στον γάμο μας, αν ήταν δυνατόν, καθώς η παρουσία του θα με έκανε να νιώσω άσχημα. Ο αρραβωνιαστικός μου το έμαθε και τώρα είναι έξαλλος μαζί μου».

«Πηγαίναμε πέρα δώθε σε αυτό μέχρι που του είπα ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε μένα και τον καλύτερό του φίλο, αλλά μου είπε ότι κάνω απίστευτα σαν παιδί και είναι πολύ νωρίς για να συμπεριφέρομαι ήδη σαν είμαι γυναίκα του χρόνια. Μετά έφυγε για το σπίτι της μητέρας του και δύο μέρες μετά ακόμα δεν έχει επιστρέψει, ούτε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.