Μπορείς να έχεις ένα ακατάστατο σπίτι και να είσαι καλός γονιός! Αυτό υποστηρίζει μια γυναίκα που έγινε viral στο TikTok, αν και – σύμφωνα με την ίδια – αυτή η ιδέα δεν τους βρίσκει όλους σύμφωνους.

Μια influencer δίχασε τους χρήστες με τη «βόλτα» που έκανε στο σπίτι της, αποκαλύπτοντας την κατάστασή του.

Η Taylor Paul, μητέρα δύο παιδιών, μοιράστηκε το αμφιλεγόμενο βίντεο που συγκέντρωσε τα 20 εκατομμύρια views. H ίδια είναι γνωστή για το περιεχόμενό της στο Instagram που σχετίζεται με τα παιδιά και την οικογένεια, με τις αναρτήσεις της να συμπεριλαμβάνουν και πολυτελείς διακοπές και ταξίδια με ιδιωτικά αεροπλάνα.

Όμως το TikTok της έχει μια άλλη… αισθητική, προσφέροντας μια εικόνα από την πραγματικότητα της ζωής της οικογένειας.

@taylorfrankiepaul

jealous I’m so clear headed?

♬ big weenie – ♡

«Το δωμάτιό σου είναι η αντανάκλαση του μυαλού σου», λέει στο viral βίντεο η μητέρα, προτού δείξει τον άντρα της και τον γιο της που κάθονται στον καναπέ με έναν μικρό χαμό τριγύρω τους. Υπάρχουν κουβέρτες στο πάτωμα και σακούλες με πράγματα, ενώ στην κουζίνα επικρατεί ένα χάος.

Η κάμερα προχωρά στο δωμάτιο της κόρης, όπου τα πάντα βρίσκονται στο πάτωμα. Το ίδιο και στο δικό της υπνοδωμάτιο, όπου η κόρη της φαίνεται να κάθεται στο κρεβάτι της. Ακολουθεί το μπάνιο, με την κατάσταση να επαναλαμβάνεται…

«Αηδιαστικό ή απλώς τεμπέλικο»

Οι εικόνες δίχασαν όσους τις είδαν. «Το άγχος μου μόλις χτύπησε κόκκινο», σχολίασε κάποιος. «Αυτό είναι αηδιαστικό και απλώς τεμπέλικο», έγραψε ένας άλλος.

«Όχι… Ίσως είναι ώρα να ζητήσεις βοήθεια» και «σε παρακαλώ καθάρισε ή άφησε κάποιον άλλον να το κάνει για σένα. Γίνεται μόνο χειρότερο», ήταν κάποια ακόμη σχόλια.

Υπήρχαν πάντως και κάποιοι που ένιωσαν… καλύτερα βλέποντας τις εικόνες από το σπίτι της. «Αυτό με έκανε να αισθανθώ καλύτερα. Αισθάνομαι ότι οι influencers κάνουν αναρτήσει μόνο όταν το σπίτι τους είναι τέλειο και με κάνει να νιώθω ότι αποτυγχάνω σαν μητέρα».

«Αυτό είναι τόσο αληθινό. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη. Το να είσαι μαμά είναι δύσκολο και κάποιες φορές το σπίτι περνά σε δεύτερη μοίρα. Είσαι μια καταπληκτική μητέρα», έγραψε κάποια.

«Σε ευχαριστώ που το ανάρτησες αυτό. Έτσι ακριβώς μοιάζει και το δικό μου μερικές φορές. Δουλεύω κυριολεκτικά επτά φορές την εβδομάδα», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.