Μια αστυνομικός στη Φλόριντα των ΗΠΑ εκτέθηκε στο ισχυρό οπιοειδές φαιντανύλη κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος και χρειάστηκε να της χορηγηθεί θεραπεία για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μάλιστα ένα σοκαριστικό βίντεο τη στιγμή που η αστυνομικός στο τμήμα της πόλης Ταβάρες βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος.

H αστυνομικός Μπάνικ πραγματοποιούσε ελέγχους τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης όταν, σε ένα από τα αυτοκίνητα που σταμάτησε, εντόπισε ναρκωτικές ουσίες που ανήκαν σε έναν από τους επιβάτες. Αφού συνέλαβε τον κάτοχο των ουσιών, η αστυνομικός αποχώρησε από το σημείο. Αργότερα όμως, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την αναπνοή της.

Ένας άλλος αστυνομικός που πήγε να την τσεκάρει στο σημείο, είδε ότι έχανε τις αισθήσεις της και χρειαζόταν ιατρική βοήθεια. Ο αστυνομικός, με τη βοήθεια δύο συναδέλφων του, της χορήγησε το φάρμακο που χρησιμοποιείται ως θεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες που φορούσαν οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί.

Η Μπάνικ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρωσς.

«Αυτή τη διαδικασία την έχω ξανακάνει αμέτρητες φορές» είπε η Μπάνικ, που φορούσε γάντια κατά τον χειρισμό των ναρκωτικών που βρήκε στο όχημα. «Το κακό όμως συμβαίνει μια φορά και αρκεί μια μικροσκοπική ποσότητα. Είμαι ευγνώμων που δεν ήμουν μόνη και έλαβα άμεσα βοήθεια», συμπλήρωσε η αστυνομικός.