Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία για το γεγονός ότι ο βουλευτής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ, άφησε τη σύζυγο του για την πορνοστάρ Ανίνα Ουκάτις και πλέον η πρώτη έσπασε τη σιωπή της και ξέσπασε.

Σύμφωνα με την bild.de η Καρολίν Πράισλερ -επίσης πολιτικός του «FDP»- ανέφερε πως «τώρα όλα έχουν τελειώσει» και σημείωσε πως «τελικά, δεν ζούμε πια στη δεκαετία του 1950. Αλλά θα το έβρισκα πιο λογικό αν οι ερωτικές τους συναντήσεις δεν γίνονταν στο διαμέρισμά μου στο Βερολίνο και στο κρεβάτι μου, δίπλα στις φωτογραφίες των παιδιών μας που ήταν στο ράφι».

«Και οι δύο έλεγαν ψέματα επί πολλούς μήνες. Ήμουν σε κάμπινγκ για διακοπές με τον σύντροφό μου τον Ιούλιο. Τότε μου εξομολογήθηκε ότι είχε μία ερωτική περιπέτεια με την κυρία Ουκάτις. Αυτό που δεν είπε όμως είναι ότι το έκανε πίσω από την πλάτη μου επί πολλούς μήνες», είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, τόνισε πως «στους διαδρόμους της γερμανικής βουλής “Bundestag” όλοι ήξεραν για τον παράνομο δεσμό τους, ο γείτονάς μου το ήξερε. Ήμουν η μόνη που δεν το ήξερα».

«Η αγάπη είναι μια δύναμη από τον ουρανό. Θα τον είχα συγχωρήσει αν το είχε κάνει μία φορά, αλλά αυτός το έκανε συνέχεια. Αυτό που δεν του συγχωρώ είναι ότι λέει συνεχώς αναλήθειες δημοσίως. Ζητά συγγνώμη όλη την ώρα. Αλλά λέει ψέματα στο κοινό, λέει ψέματα στους ψηφοφόρους», είπε μεταξύ άλλων.