Το όνομα Ανίνα Ουκάτις έγινε ευρέως γνωστό πριν από λίγο καιρό, αφού η πρώην πορνοστάρ χώρισε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγο της για να κάνει σχέση με βουλευτή του FDP, με την Bild να σημειώνει ότι μέσα από δημοσιεύματα της απογείωσε την καριέρα της συγκεκριμένης γυναίκας.

Η bild.de σε άρθρο με τίτλο «Ανίνα Ουκάτις: Χάρη σε αυτή τη φωτογραφία έγινε γνωστή» παραθέτει διάφορα στοιχεία για την προσωπική ζωή της γυναίκας, όπως και αρκετές επίμαχες φωτογραφίες από την εποχή που εργαζόταν στη βιομηχανία του πορνό. Μάλιστα, σκοπός του άρθρου είναι να πείσει, πως ό,τι πέτυχε εκείνη, είναι χάρη στα «αφιερώματα» και τη «στήριξη» που έλαβε από το γερμανικό Μέσο.

«Όταν ο Harald Schmidt έψαχνε βοηθό για το σόου του, η Bild με πρότεινε. Την επόμενη μέρα, ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή του ως φοιτήτρια τότε στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό», είχε πει η γυναίκα, με βάση το δημοσίευμα.

Μάλιστα, η γερμανική εφημερίδα τονίζει πως κάλυψε ιδιαίτερα τις τρεις πλαστικές στήθους που είχε κάνει η 43χρονη, με αποτέλεσμα να βοηθήσει περισσότερο τη φήμη της να εξαπλωθεί.

Παράλληλα, η Bild σημείωσε ότι η 43χρονη Γερμανίδα έχει γυρίσει πριν από χρόνια αρκετά τολμηρές ταινίες, όπως την «Das Promi-Luder» ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother». Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος ενώι πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP).

Το 2013, παντρεύτηκε τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ, ενώ πριν από λίγο καιρό τον χώρισε, για να ζήσει τον έρωτα της με τον βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών», Χάγκεν Ράινχολτ.

«Χρωστάω πολλά στην Bild και αν μπορούσα θα τα έκανα όλα από την αρχή», είχε αναφέρει η 43χρονη και είναι η φράση που χρησιμοποιεί η Bild για να κλείσει το αφιέρωμα της.