Αναβρασμός επικρατεί στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, στο οποίο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κάνουν αποκαλύψεις για το παλάτι, τον καιρό που δεν είχαν διακόψει τις επαφές μαζί του.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, στο πρώτο επεισόδιο «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς». Αλλά λίγες ώρες μετά την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων, βασιλικοί αξιωματούχοι στο Λονδίνο επέμεναν ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να απαντήσουν.

Έτσι μια ανώτερη πηγή επέμεινε ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Παλάτι του Κένσινγκτον και τα μέλη της οικογένειας δεν προσεγγίστηκαν για σχολιασμό σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς έξι επεισοδίων, γεγονός που αποτελεί καταστροφικό πλήγμα για την αξιοπιστία της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ωστόσο, μια πηγή του Netflix επέμεινε ότι τα γραφεία επικοινωνίας του Βασιλιά και του Πρίγκιπα της Ουαλίας είχαν επικοινωνήσει εκ των προτέρων και τους δόθηκε η ευκαιρία να αντιδράσουν στις «αξιώσεις του Χάρι και της Μέγκαν στη σειρά».