Μια 22χρονη βοηθός καθηγητή σε σχολείο της Οκλαχόμα βρέθηκε με χειροπέδες μετά την αποκάλυψη ότι έκανε σεξ με μαθητή, με τον οποίο ξεκίνησε να έχει ερωτικές σχέσεις μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρόσληψή της.

Η Ashley Waffle, προσωρινή βοηθός καθηγητή στο Granite Public Schools, ξεκίνησε να εργάζεται στο σχολείο τις 10 Οκτωβρίου και να ανταλλάσσει μηνύματα με τον 16χρονο στις 25 Οκτωβρίου μέσω Snapchat, σύμφωνα με το δίκτυο KSWO.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου ενημέρωσαν την αστυνομία όταν κυκλοφόρησαν φήμες για τη σχέση της με τον μαθητή και τη Waffle σε μια μικρή πόλη των λιγότερων από 2.000 κατοίκων.

Όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα η Waffle είχε σχέσεις με τον έφηβο δύο φορές στο διαμέρισμά της πριν από την 9η Νοεμβρίου.

Η Waffle απολύθηκε στις 10 Νοεμβρίου και πλέον είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για βιασμό, κάτι που μπορεί να την οδηγήσει στη φυλακή για μέχρι και 15 χρόνια.

Η υπεύθυνη της περιφέρειας Missy Berry είπε στους γονείς σε μια επιστολή αυτή την εβδομάδα ότι συνεχίζεται η συνεργασία με τις Αρχές καθώς και η διερεύνηση της υπόθεσης.