Η ιστορία μιας γυναίκας έγινε viral στο διαδίκτυο, αφού αποκάλυψε ότι πήρε διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου, ώστε να κάνει σχέση με έναν άντρα που γνώρισε σε ένα μπαρ, ο οποίος όμως την άφησε στα «κρύα του λουτρού», ύστερα από ένα ρομαντικό βράδυ.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η Amanda Trenfield μίλησε στο podcast «No Filter» και ανέφερε ότι βρίσκονταν με τον σύζυγο της σε διάσταση. Παρόλα αυτά, ένα βράδυ βγήκαν μαζί, με αφορμή ένα δείπνο εργασίας, ώστε να έρθουν πιο κοντά.

Η Amanda Trenfield

Εκείνη τη μέρα όμως, συνάντησε τον Jason, που δείπνησε μαζί τους και τους προσέφερε δύο ποτά. «Έτυχε να είναι το αγαπημένο μου ποτό. Και κατά τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς, απλώς μείναμε να μιλάμε – υπήρχε ένα βάθος σύνδεσης που απλά δεν είχα νιώσει πριν», είπε χαρακτηριστικά.

Το υπόλοιπο βράδυ κύλησε ομαλά και την επόμενη μέρα η Amanda αναζήτησε τον Jason, στον οποίο εξομολογήθηκε τα αισθήματα της και αντάλλαξαν ένα σύντομο φιλί. «Του είπα: “Ένιωσα περίεργα και πολύ συνδεδεμένη μαζί σου χθες το βράδυ” και απάντησε ότι ένιωθε το ίδιο», σημείωσε η Amanda.

Παράλληλα, δήλωσε πως «με αγκάλιαζε και του ψιθύρισα στο αυτί: “Δεν τελείωσε, πρέπει να σε ξαναδώ”. Έβαλε τα χέρια του σφιχτά στη μέση μου και με τράβηξε κοντά. “Ναι”, απάντησε. Ήταν το μόνο που χρειαζόμουν να ακούσω», είπε και πρόσθεσε πως «δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο».

Έτσι, αποφάσισε να χωρίσει τον σύζυγο της μετά από 14 χρόνια γάμου, παρόλα αυτά όταν αναζήτησε τον Jason, εκείνος δεν επικοινώνησε μαζί της, αφού αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του.

«Ήταν εκεί εκείνες τις στιγμές και ένιωσε τη σύνδεση όπως κι εγώ. Ένιωσε το φιλί όπως έκανα εγώ. Αλλά αποφάσισε να πει όχι και να προχωρήσει στη ζωή του χωρίς να κοιτάξει πίσω», είπε η Amanda για το τέλος του γάμου της.