Μια γυναίκα ανακάλυψε την απιστία του συντρόφου της, όταν κόλλησε ουρολοίμωξη, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τον υποψιάζεται, ενώ «έπεσε» από τα σύννεφα, όταν βρήκε πως έστελνε μηνύματα στην ερωμένη του και την κακολογούσε.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 19χρονη Tori McFarlin από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, είχε σχέση με έναν άνδρα για ένα μήνα, όταν ξαφνικά εμφάνισε λοίμωξη στο ουροποιητικό σύστημα. Αμέσως, άρχισε να τον υποψιάζεται, μήπως έχει παράλληλη σχέση, οπότε μια μέρα που κοιμόντουσαν σπίτι του, εκείνη ξύπνησε και έψαξε το κινητό του.

Η 19χρονη Tori McFarlin

Τότε, ανακάλυψε ότι έστελνε μηνύματα σε μια άλλη γυναίκα, που αποκαλούσε «αγάπη» και τόνιζε πως εκείνη δεν σήμαινε τίποτα για εκείνον. «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» και «το κορίτσι με το οποίο είμαι εδώ, το έχω για να μου κάνει παρέα», είναι μερικά από όσα είδε.

«Τον ξύπνησα θυμωμένη και του είπα απλά και απλά να με πάει σπίτι», είπε χαρακτηριστικά, με εκείνον να την παρακαλάει να μην χωρίσουν, καθώς επρόκειτο για ένα λάθος, όπως υποστήριξε.

Η κατάθλιψη και η νέα σελίδα στη ζωή της

Η Tori McFarlin τελικά συγχώρεσε τον σύντροφο της και έμειναν μαζί για δύο χρόνια, όμως η ουρωλοίμωξη συνεχίστηκε και εκείνη δεν έδωσε σημασία, καθώς ήξερε ότι δεν μεταδίδονταν όπως τα σεξουαλικά νοσήματα. Ταυτόχρονα, κατηγορούσε τον εαυτό της, για την πρώτη απιστία που ανακάλυψε, οπότε δεν τον είχε υποπτευτεί ξανά.

Όμως με την πάροδο του χρόνου αποφάσισε να ελέγξει κρυφά ξανά το κινητό του και τότε είδε νέα μηνύματα, στα οποία την απατούσε με άλλες γυναίκες.

Η 19χρονη λοιπόν, πήρε την απόφαση να χωρίσει οριστικά μαζί του και για ένα διάστημα δεν έβγαινε από το σπίτι και δεν φρόντιζε τον εαυτό της, αφού δεν έκανε ούτε μπάνιο. «Δεν άφηνα το κρεβάτι μου, δεν βούρτσιζα τα μαλλιά μου, ήμουν εντελώς χαμένη. Έκλαιγα κάθε μέρα για ώρες», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, μετά από δύο μήνες έλαβε στο Tinder ένα μήνυμα από έναν άνδρα κι έκτοτε ξεκίνησε να βγαίνει μαζί του. Πλέον, είναι σε σχέση μαζί του εδώ και επτά μήνες, με την ίδια να τονίζει πως βρήκε τον άντρα των ονείρων της.

Η Tori McFarlin και ο νέος σύντροφος της