Διαμάχη ξέσπασε στα social media με αφορμή την κίνηση ενός συζύγου την ώρα που έβγαζε φωτογραφία με τη γυναίκα του. Ο άντρας της έκανε νόημα να «μαζέψει» την κοιλιά της προτού τραβήξουν τη φωτογραφία τους.

Το βιντεάκι στο TikTok με τα 2,3 εκατομμύρια views προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

«Όταν τραβάς φωτογραφίες και σου υπενθυμίζει να ρουφήξεις την κοιλιά σου», γράφει η γυναίκα στο βίντεο.

«Το εκτιμώ αλλά την ίδια ώρα εξοργίζομαι μαζί του που το κάνει αυτό», έγραψε η TikToker, Saira, μαζί με emojis που γελούν.

@sairaayan__

I appreciate it but at the same time do I get mad at him for doing that?😂😂

♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

Τελικά ήθελε να βοηθήσει ή ήταν προσβλητική η κίνησή του; Σίγουρα πάντως δίχασε τους σχολιαστές.

«Η φίλη μου το κάνει αυτό γιατί ξέρει ότι όταν θα δω τις φωτογραφίες δεν θα μου αρέσουν», σχολίασε κάποιος, υπερασπιζόμενος τον σύζυγο.

«Όχι… ακόμη και αν το ζητούσα, η απάντησή του θα έπρεπε να είναι: Γιατί; Είσαι πανέμορφη!», σχολίασε κάποια. «Γιατί αφήνετε να ενθαρρύνεται κάτι τέτοιο;».

«Δεν θα το αποδεχόμενου αυτό», ήταν ένα ακόμη σχόλιο. «Κόκκινη σημαία», έγραψε κάποιος άλλος.

«Εγώ προσωπικά δεν θα το άφηνα αυτό να περάσει έτσι», παρατήρησε κάποιος.

Η Saira όμως υπερασπίστηκε τον σύζυγό της στα σχόλια, λέγοντας ότι θα μισούσε τη φωτογραφία αν δεν… μάζευε την κοιλιά της. «Είμαστε παντρεμένοι 2 χρόνια και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ξέρει ότι θα μισήσω τις φωτογραφίες αργότερα», έγραψε.

«Του είπα να μου υπενθυμίσει αν η ίδια ξεχάσω να ρουφήξω την κοιλιά μου. Αλήθεια είμαι εντάξει με αυτό. Εκτιμώ ιδιαίτερα πάντως όσους με υπερασπίστηκαν», συνέχισε.