Μια Ολυμπιονίκης από την Βρετανία έχει γίνει viral στο TikTok, όχι για τις αθλητικές επιδόσεις της, αλλά επειδή είναι 29 ετών και συνεχίζει να πιπιλάει τον αντίχειρα της, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει πρόβλημα στα δόντια της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Mica Moore είναι Ολυμπιονίκης στο χειμερινό άθλημα Μπόμπσλεϊ, στο οποίο χρησιμοποιείς έλκηθρο για να κατέβεις μία συγκεκριμένη πίστα. Η ίδια λοιπόν, σε μια σειρά από βίντεο που έχει ανεβάσει, παραδέχτηκε ότι συνεχίζει την συγκεκριμένη συνήθεια -που συνήθως κάνουν τα μικρά παιδιά- κι ας πρέπει να «πληρώσει» το τίμημα.

Η 29χρονη Mica Moore

Όπως αναφέρει, έχει δημιουργήσει ένα κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά πάνω δόντια της, σε σχέση με τα κάτω, ενώ δυσκολεύεται να φάει κανονικά μερικά φαγητά, όπως φρούτα. Έτσι, βάζει την γλώσσα της ως υποστήριξη, ενώ μερικές φορές μασάει την τροφή με τους κυνόδοντες.

«Λατρεύω τους κυνόδοντες μου», είπε ειρωνικά σε ένα σχόλιο στο TikTok.

@micaruns

Replying to @Poopypants answering some q’s for you all.. so be kind 😆🥹 #thumbsucker #questiontime

♬ original sound – Mica Moore

Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγιεινή των δοντιών, ενώ δεν θέλει να κάνει κάποια διορθωτική επέμβαση, όπως να βάλει σιδεράκια.

«Με την υγεία των δοντιών μου, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως «μπορώ να φάω σχεδόν ό,τι θέλω.. απλώς μερικές φορές χρησιμοποιώ τη γλώσσα μου για να υποστηρίξω τη μπουκιά μου».

Οι αναρτήσεις της λοιπόν, έχουν κατακλυστεί από σχόλια, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν άφωνοι, ενώ ορισμένοι χαίρονται με την επιλογή που έχει κάνει, από την στιγμή που δεν δημιουργείται πρόβλημα, όπως υποστηρίζει η Mica Moore.

Το βρετανικό δημοσίευμα όμως, σημειώνει ότι σύμφωνα με την Mayo Clinic εάν τα παιδιά – ή οι ενήλικες – πιπιλάνε τους αντίχειρές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να παρουσιάσουν σοβαρά οδοντικά προβλήματα, ειδικά στα πάνω δόντια.