Μία γυναίκα από την Βρετανία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν άρχισε να εμφανίζει περίεργες μελανιές στο σώμα της, επειδή την τσίμπησε μια αράχνη, με τους γιατρούς να θεωρούν αρχικά ότι μόλις είχε επιβιώσει από κάποιο τροχαίο.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 43χρονη Tracy Keeble είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της Dottie και όταν επέστρεψαν στο σπίτι, παρατήρησε ένα κόκκινο εξάνθημα στο πόδι. Η ίδια δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, απλά κάλυψε το συγκεκριμένο μέρος με μια αλοιφή, γιατί νόμιζε ότι την τσίμπησε μυρμήγκι.

Η Tracy Keeble

Παρόλα αυτά, μέσα σε λίγες εβδομάδες η κοκκινίλα μετατράπηκε σε μώλωπα και σε όλο το σώμα της άρχισαν να εξαπλώνεται μελανιές και περίεργα σημάδια. Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να παθαίνουν σοκ, με την ίδια να σημειώνει πως «μου είπαν ότι έμοιαζα σαν να είχα μόλις επιβιώσει από τροχαίο ατύχημα. Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν».

«Νόμιζα ότι θα έπρεπε να χάσω ένα πόδι ή κάτι τέτοιο, ήμουν πραγματικά τρομοκρατημένη», είπε χαρακτηριστικά, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι πιθανώς πρόκειται για δάγκωμα από μαύρη χήρα, ένα είδος αράχνης που είναι 230 φορές ισχυρότερο από όλα τα αντίστοιχα είδη που υπάρχουν στη Βρετανία και μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία ακόμα και μια νυχτερίδα.

Οι πόνοι, η θεραπεία και ο νέος φόβος

Η Tracy Keeble ανέφερε στην βρετανική The Sun, ότι έκτοτε αντιμετωπίζει αφόρητους πόνους, ειδικά στα πόδια, που εντοπίζονται και οι περισσότερες μελανιές. Μάλιστα, για παραπάνω από πέντε εβδομάδες δεν μπορούσε να κοιμηθεί, σε σημείο που πονούσε, αν έβαζε ένα σεντόνι πάνω της.

Μάλιστα, ένα μήνα μετά το τσίμπημα τα σημάδια έχουν αρχίσει να υποχωρούν σταδιακά, όμως ο πόνος παραμένει, με τους γιατρούς να έχουν προτείνει ένα νέο γύρο εξετάσεων. «Δεν μπορούν να πουν με σιγουριά, αλλά πιστεύουν ότι το τσίμπημα έχει προκαλέσει κάτι άλλο. Κάνω εξετάσεις αίματος για ρευματοειδή και μυϊκή λοίμωξη», αναφέρει για την κατάσταση της υγείας της.

Πλέον, λαμβάνει τα αντιβιοτικά , ενώ αποφεύγει επίπονες δραστηριότητες και ρούχα που μπορεί να την στενεύουν, έστω και λίγο, όπως τα τζιν. Επίσης, ανέφερε ότι απέκτησε έναν νέο φόβο και συγκεκριμένα για τις αράχνες. «Κάποτε έβλεπα μια αράχνη και την μάζευα με ένα κομμάτι χαρτί. Τώρα φωνάζω τον γιο μου να την σκοτώσει», είπε και πρόσθεσε ότι «οι γιατροί έλεγαν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Νιώθω ότι σύντομα θα μπω σε κάποιο σχολικό βιβλίο».