Μια παρουσιάστρια ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό στο Ουσικόνσιν των ΗΠΑ, μόλις 27 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή της το περασμένο Σάββατο. Η παρουσιάστρια του WAOW, Neena Pacholke, πέθανε, σοκάροντας την οικογένειά της και τους συναδέλφους της που μιλούν για ένα χαμογελαστό και χαρούμενο κορίτσι.

«Η Neena Pacholke, η αγαπημένη μας παρουσιάστρια πέθανε ξαφνικά το Σάββατο», τόνισε το κανάλι WAOW στο οποίο δούλευε η νεαρή γυναίκα. «Ολόκληρη η ομάδα εδώ στο News 9 είναι συντετριμμένη από την απώλεια, όπως και πολλοί άλλοι».

Η Pacholke μεγάλωσε στην Τάμπα, έπαιζε μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα και ήταν αρραβωνιασμένη, όπως είπε η μεγαλύτερη αδερφή της στο Tampa Bay Times.

«Ήταν σαν μια μικρή μπάλα από φως και το χαμόγελό της ήταν τεράστιο. Η αδερφή μου ήταν μακράν το πιο χαρούμενο άτομο που γνώριζα», είπε.

Μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της Pacholke στο Twitter ήταν ένα retweet από τον συγγραφέα Jon Gordon σχετικά με το να είσαι θετικός και το να πιστεύεις ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.