Τρομερές αποκαλύψεις έρχονται από την πρώην σύντροφο του Ράιαν Γκιγκς, η οποία τον οδήγησε στα δικαστήρια μετά την επίθεση εις βάρος της σε ξενοδοχείο όταν ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πέταξε γυμνή έξω από το δωμάτιο.

Η Sun δημοσιεύει όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, με την 38χρονη Κέιτ Γκρέβιλ να έχει κάνει αναφορά στην αστυνομία πως ο Ράιαν Γκιγκς την απειλούσε πως θα δημοσιοποιήσει ερωτικά βίντεο.

Ο Γκιγκς φέρεται να έβριζε την σύντροφό του όταν δεν απαντούσε αμέσως στα μηνύματα και την απειλούσε.

«Μου έστελνε… άτακτες φωτογραφίες και αν δεν του απαντούσα θα μου έστελνε μετά πολλά υβριστικά μηνύματα. Μου έστειλε ένα email μια φορά που με εκβίαζε. Ήταν ένα βίντεο… Μου έλεγε “θα στείλω αυτά τα μηνύματα σε ανθρώπους αν δεν απαντήσεις. Μου έστελνε σεξουαλικά μηνύματα, με βομβάρδιζε», είπε μεταξύ άλλων η 38χρονη.

Η Κέιτ ξαναέζησε επίσης την «ταπεινωτική» στιγμή που ο Γκιγκς την έδιωξε γυμνή από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της και την έσπρωξε στο πάτωμα.

«Μου έταζε παιδιά, αλλά έβγαινε με άλλες 8 γυναίκες»

Το δικαστήριο άκουσε από την πρώην σύντροφο του Ράιν Γκιγκς, πως ο παλαίμαχος άσος της έταζε παιδιά, αλλά εκείνος έβγαινε με άλλες 8 γυναίκες παράλληλα.

Η Κέιτ Γκρέβιλ είπε στους ντετέκτιβ ότι νόμιζε ότι ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η «αδελφή ψυχή» της και είχε ορκιστεί να κάνει οικογένεια μαζί της – αλλά στην πραγματικότητα ήταν άπιστος για χρόνια.

Μάλιστα φέρεται να έλαβε και ένα ανώνυμο email το οποίο της αποκάλυπτε πως ο Γκιγκς είχε σχέση για πάνω από έναν χρόνο με άλλη γυναίκα.

Μεταξύ άλλων η Γκρέβιλ ισχυρίστηκε ότι γνώριζε συνολικά οκτώ γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις ο Ράιαν Γκιγκς κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ όταν τον αντιμετώπισε λέγοντάς του πως γνωρίζει για τις παράλληλες σχέσεις του εκείνος φέρεται να της είπε ότι είναι «αδύναμη» και ότι «πάντα τον κατηγορούσε»