Με την αφορμή της 10ης επετείου του θρυλικού πάρτι στο Βέγκας, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο πρίγκιπας Χάρι, η πρώην στρίπερ Carrie Reichert, γνωστή με το όνομα Carrie Royale, η οποία φέρεται να συνόδευε τον Βρετανό πρίγκιπα στα πάρτι του στην Αμερική δημοπρατεί το εσώρουχό του μαζί με το φόρεμα αλλά και τα εσώρουχα που φορούσε η ίδια την επίμαχη βραδιά αναφέρει η Mirror.

Η 43χρονη πρώην χορεύτρια υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε μια σουίτα ξενοδοχείου μαζί με τον πρίγκιπα, όταν εκείνος δεν άφησε πάνω του ούτε φύλλο συκής παίζοντας στριπ μπιλιάρδο.

Τον Αύγουστο του 2012 είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από τις διακοπές του στο Λας Βέγκας που έφεραν σε δύσκολη θέση το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στις επίμαχες φωτογραφίες, που δημιούργησαν σκάνδαλο στη Βρετανία και όχι μόνο, ο Χάρι εικονιζόταν γυμνός σε σουίτα ξενοδοχείου ενώ προσπαθούσε να καλύψει τα γεννητικά του όργανα με τα χέρια του. Μαζί του ήταν μια τόπλες νεαρή γυναίκα ενώ ο Χάρι φαινόταν να αγκαλιάζει μια άλλη γυναίκα εντελώς γυμνή. Σε άλλες εικόνες ο Βρετανός πρίγκιπας διασκέδαζε με αιθέριες υπάρξεις νύχτα σε πισίνα ξενοδοχείου.

Η στριπτιζέζ βγάζει τώρα σε δημοπρασία το «πριγκιπικό εσώρουχο», το οποίο έλαβε από τότε στην κατοχή της, εκτιμώντας πως η αξία του μπορεί να φθάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Hustler Club του Λάρι Φλιντ, ένα κλαμπ από το οποίο θρυλείται ότι πέρασε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη.

Η 43χρονη δήλωσε πως ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Archewell, το οποίο ίδρυσαν ο Βρετανός πρίγκιπας και η Αμερικανίδα σύζυγός του μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

Η δημοπρασία ξεκινά την Πέμπτη, με τιμή εκκίνησης τα 10.000 δολάρια. Εάν η προσφορά φτάσει ή και ξεπεράσει τα 800.000 δολάρια, ο νικητής θα πάρει δώρο μια 3λιτρη παλαιωμένη σαμπάνια Dom Perignon Rose του 1996 τυλιγμένη σε φύλλα χρυσού 24 καρατίων, αξίας άνω των 200.000 δολαρίων.

«Διοργανώνω τη δημοπρασία για να του θυμίσω τη διασκεδαστική του πλευρά, την πλευρά που ο γάμος του με τη σύζυγό του Μέγκαν έχει θέσει πλέον υπό περιορισμό», τόνισε χαρακτηριστικά η Carrie Royale μιλώντας στην αμερικανική ιστοσελίδα TMZ.