Στο μετρό της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ συμβαίνουν σε καθημερινή βάση πολλά.. περίεργα, αλλά πριν από μερικές ημέρες οι επιβάτες ενός συρμού δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μια ομάδα ατόμων εισέβαλε στο βαγόνι και έστησε… πάρτι!

Κι όχι ένα οποιοδήποτε πάρτι, γιατί το συγκεκριμένο ήταν… ξέφρενο. Πολλών, δε, δοκιμάστηκε η υπομονή και η… ηθική καθώς οι γυναίκες του γκρουπ ήταν ντυμένες πολύ σέξι, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι που δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία, ενώ παράλληλα «γύριζε» και αλκοόλ.

Σε αυτό το «περιβάλλον», λοιπόν, οι γυναίκες άρχισαν να επιδεικνύουν τα κάλλη τους και να χορεύουν με τους επιβάτες, άνδρες και γυναίκες να κοιτούν με αμηχανία. Άλλοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν με τις… αιθέριες υπάρξεις να χορεύουν στα πόδια τους και να ανεβάζουν τη… θερμοκρασία μέσα στο βαγόνι. Κι όταν δεν κουνούσαν τα κορμιά τους, είχαν μια… τσουλήθρα πάνω στην οποία σέρνονταν. Επιπλέον, βγήκε και μια φουσκωτή πισίνα.

Το βίντεο από το αυτοσχέδιο πάρτι φυσικά και έγινε viral μέσα από τα social media με τις αντιδράσεις να ποικίλλουν. Άλλοι έμειναν αποσβολωμένοι με το θέαμα, άλλοι μετάνιωσαν που έχασαν τέτοιο… δρώμενο κι άλλοι εξοργίστηκαν που κανείς δεν τους σταμάτησε υπογραμμίζοντας τον υγειονομικό κίνδυνο αφού στη Νέα Υόρκη έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κορονοϊού.

Βέβαια, υπήρχαν και οι πιο χιουμοριστικές τοποθετήσεις. Ορισμένοι σύγκριναν το σκηνικό με κάποιες από τις πιο… εξωφρενικές σκηνές της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street» κι άλλοι πάλι στάθηκαν στο γεγονός πως μέσα στο βαγόνι καθόταν ανενόχλητος ένα άτομο που ήταν ντυμένο όπως οι κούκλες που χρησιμοποιούνται για τα crash test των αυτοκινήτων.