Αναβρασμός επικρατεί στο διαδίκτυο της Κίνας, καθώς αρκετοί χρήστες αναρωτιούνται για την τύχη τριών γυναικών που ξυλοκοπήθηκαν άγρια μέσα σε εστιατόριο, επειδή δεν ενέδωσαν στην παρενόχληση ενός άνδρα.

Σύμφωνα με το cnn.com, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 10 μέρες σε εστιατόριο της πόλης Τανγκσάν, με σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας να κυκλοφορεί στη δημοσιότητα και να αποκαλύπτει την σχετική επίθεση.

Με βάση το βίντεο λοιπόν, μια από τις γυναίκες αντιδράει στη σεξουαλική παρενόχληση ενός νεαρού, με την κατάσταση να βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου και εκείνον να την χτυπάει όχι μόνο άγρια, αλλά και να εκσφενδονίζει καρέκλες και τραπέζια, ενώ σύντομα στόχος επίθεσης γίνονται οι φίλες της κοπέλας, γιατί αντιδρούν

Φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν τουλάχιστον την μία γυναίκα με αίματα να τρέχουν από το κεφάλι της και την ίδια να είναι σχεδόν αναίσθητη. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής οι κινεζικές αρχές αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός, παρά μερικές επιφανειακές εκδορές στους εμπλεκόμενους.

Όπως αναφέρει το CNN, το κινεζικό καθεστώς συστηματικά «θάβει» άσχημες ή δυσάρεστες ειδήσεις, με αποτέλεσμα η σιωπή των γυναικών και των οικογενειών τους να κάνει πολλούς να φοβούνται τα χειρότερα.

Μάλιστα, ούτε η αστυνομία της πόλης ούτε το νοσοκομείο θέλουν να δώσουν πληροφορίες, CNN, ενώ ακόμη και οι δημοσιογράφοι των κρατικών κινεζικών ΜΜΕ δεν μπορούν να κάνουν ρεπορτάζ για την υπόθεση. Στην πόλη ισχύουν αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό και όσοι έρχονται σε αυτήν πρέπει να το δηλώσουν εκ των προτέρων.

Το βίντεο της επίθεσης. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ακολουθούν σκληρές εικόνες: