Tις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Τζόνι Ντεπ μετά τη θριαμβευτική νίκη που κατάφερε να πάρει ο Johny Depp στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ όπως ανέφερε ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» βρέθηκε στην Αγγλία μαζί με τον Τζεφ Μπεκ για την περιοδεία του. Μετά το τέλος της συναυλίας που έδωσαν μαζί στο Sage Gateshead το βράδυ της Πέμπτης, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο όπου φώναζε υπέρ του και του ζητούσε αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Ο Τζόνι Ντεπ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους και παραχώρησε και κάποιες δηλώσεις σχετικά με την απόφαση που πήρε το Δικαστήριο.

«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος», είπε κι έσκυψε να υπογράψει ένα αυτόγραφο για ένα μικρό αγόρι. «Εσύ έχεις πέντε δάχτυλα, ενώ εγώ έχω τέσσερα και επτά όγδοα», του είπε χιουμοριστικά, αναφερόμενος στο δάχτυλο που του έκοψε η Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Ο Τζέι Φίλιπς, ένας 30χρονος groomer, που βρισκόταν μπροστά στη σκηνή, δήλωσε στη DailyMail σχετικά με τον ηθοποιό: «Ήταν ένας ταπεινός και ευγενικός άντρας. Δεν θα άντεχαν πολλοί διάσημοι να κάθονται μέσα στη βροχή για να χαιρετήσουν τους θαυμαστές τους. Το παιδί ρώτησε για τον Πειρατή Τζακ Σπάροου και αμέσως, έσπευσε να του διηγηθεί μια ιστορία».