Στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, ένας 83χρονος καθολικός ιερέας πέταξε τα ράσα του και αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική… καριέρα – έγινε πορνοστάρ! Μάλιστα, λέει πως με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να έρθει πιο… κοντά στο Θεό.

Ο καθολικός ιερέας από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ σημειώνει ότι η πίστη του στο Θεό έχει γίνει πιο δυνατή. «Με το σεξ αισθάνομαι ότι ήρθα πιο κοντά στον Θεό».

«Είναι σχεδόν σαν να κάνεις ένα πάρτι, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζω με τον τρόπο που κάνω πορνό», υπογράμμισε ο Νορμ Σελφ, ο οποίος συμπλήρωσε πως το σεξ πρέπει να είναι απελευθερωτικό.

«Να κάνουμε σεξ ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην το κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να κρυβόμαστε στις σκιές;» συμπλήρωσε.

Ο Νορμ Σελφ είχε κάνει και στην προσωπική του ζωή μια μικρή «επανάσταση» έπειτα από αρκετά χρόνια.

Ο πρώην ιερέας ήταν για 30 χρόνια παντρεμένος, μέχρι που κατάλαβε τη σεξουαλικότητά του και χώρισε. Σύμφωνα με όσα είπε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», στο παρελθόν εργαζόταν ως υπάλληλος σε μια πανεπιστημιούπολη, όπου συνάντησε ένα γκρουπ γκέι ανδρών. «Τότε συνειδητοποίησα ότι είμαι γκέι», υπογράμμισε.

Ωστόσο, μέχρι το «coming out» του πήρε άλλα 20 χρόνια περίπου, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να λάβει μέρος σε ταινίες πορνό.

Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 2017, σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ του 2019 στο Channel 5.

Κατά το παρελθόν, ο Σελφ είχε πει ότι η εμπειρία του πορνό είναι «απολαυστική».

«Αυτές τις μέρες διαπιστώνω ότι το σώμα μου είναι πράγματι ένας ναός όπου η οικειότητα και η έκσταση συνδυάζονται» είχε πει ο 83χρονος πρώην ιερέας.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες έως ότου η κοινωνία αφαιρέσει τους «αρνητικούς σεξουαλικούς κανόνες» από το λεξιλόγιό της.

«Θέλω οι αρνητικές απόψεις να αντικατασταθούν με ένα μήνυμα που να λέει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν την ερωτική χαρά» πρόσθεσε.