Με έναν… Ζελένσκι φέρεται να έχει σχέση η κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι που θα ήταν -το λιγότερο- ενοχλητικό για τον πατέρα της, ο οποίος έχει κηρύξει πόλεμο στον Ουκρανό… συνονόματο του «γαμπρού» του εδώ και σχεδόν τρεις μήνες.

Γερμανικά ΜΜΕ γράφουν ότι η κόρη του Ρώσου προέδρου, Κατερίνα Τιχόνοβα, έχει σχέση με έναν Ζελένσκι, που βέβαια -μάλλον- καμία σχέση δεν έχει με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel, ο νέος σύντροφος της Τιχόνοβα είναι ο Ιγκόρ Ζελένσκι, 52 ετών, κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και κορυφαίος σκηνοθέτης που μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας.

Προηγουμένως η Κατερίνα Τιχάνοβα, η μικρότερη από τις δύο κόρες του Βλαντίμιρ Πούτιν από τον γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Οτσερέτναγια, είχε παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Κίριλ Σαμάλοφ, 40 ετών.

Ο 52χρονος Ζελένσκι παραιτήθηκε πριν από ένα μήνα από την διοίκηση του Κρατικού Μπαλέτου της Βαυαρίας, καθώς αρνήθηκε να καταδικάσει τον αιματηρό πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία. Το ζευγάρι φέρεται να έχει μετακομίσει μόνιμα στο Μόναχο. Η δημοσιογραφική έρευνα βρήκε έγγραφα που αποδεικνύουν πτήσεις στις οποίες πετούσαν «η Τιχάνοβα, ο Ζελένσκι, ένα παιδί, νταντάδες, φύλακες ασφαλείας».

Ο Ιγκόρ Ζελένσκι – ο οποίος γεννήθηκε στη Ρωσία – έχει ρίζες από τη Γεωργία και δεν πιστεύεται ότι έχει συγγένεια με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.