Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις καταθέσεις των μαρτύρων, συνεχίζεται η δίκη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ. Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα, κατέθεσαν δυο άτομα τα οποία έζησαν από κοντά την έντονη σχέση του χωρισμένου -πλέον- ζευγαριού.

Ο Τζόσουα Ντρου, φίλος του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, κατέθεσε, ρίχνοντας πιθανώς φως στην υπόθεση με τα περιττώματα στο κρεβάτι του Ντεπ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ακαθαρσίες από τα σκυλιά στο σπίτι του Τζόνι Ντεπ ήταν συχνό φαινόμενο. Στη συνέχεια, ο Ντρου έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση της Χερντ με τον Έλον Μασκ.

Έλον Μάσκ

Χαρακτηριστικά, ο Τζόσουα Ντρου είπε ότι η Χερντ ήταν μαζί σε ένα από τα ρετιρέ που διέμενε, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα, απ’ όταν υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου εναντίον του Ντεπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Χερντ και ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ήταν ζευγάρι, για περίπου ένα χρόνο μετά το διαζύγιο.

Η Γουίτνεϊ Ενρίκες, αδερφή της Άμπερ Χερντ, είναι η τρίτη μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη και αναφέρθηκε στο πόσο ερωτευμένη ήταν η ηθοποιός. Μάλιστα είπε πως δεν είχε δει ποτέ την αδερφή της «να ερωτεύεται τόσο πολύ κάποιον».

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η σχέση του ζευγαριού άρχισε να παίρνει λάθος δρόμο, την ίδια περίοδο που ο εθισμός του Τζόνι Ντεπ στα ναρκωτικά και το αλκοόλ αυξανόταν. «Όταν ο Τζόνι έκανε χρήση, υπήρχε πάντα μάχη», είπε ενώ στην συνέχεια της κατάθεσης της ισχυρίστηκε πως ο Τζόνι Ντεπ ήθελε να την ελέγχει και σε ότι αφορούσε τα ρούχα της αλλά και στις αποφάσεις  που έπαιρνε εκείνη για την καριέρα της.

Άμπερ Χερντ

«Κάθε φορά που σκεφτόταν να κάνει άλλη μια συνάντηση, εκείνος ξεκινούσε να τσακώνεται. Έλεγε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δουλέψει. Μπορώ να τη φροντίσω”», είπε σχετικά με αυτό η αδερφή της Χερντ.