Τον μοναχογιό του και τη νύφη του μηνύει ένα ζευγάρι στην βόρεια Ινδία, κατηγορώντας τους για το γεγονός ότι μετά από έξι χρόνια γάμου δεν έχουν αποκτήσει ακόμη παιδί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο Sanjeev και η Sadhana Prasad, 61 και 57 ετών, υποστηρίζουν ότι εξάντλησαν τις οικονομίες τους για να μεγαλώσουν τον μονάκριβο γιο τους, τόσο για την εκπαίδευση του ως πιλότου όσο και για να τον καλοπαντρέψουν.

Τώρα απαιτούν αποζημίωση αξίας σχεδόν 600.000 ευρώ εάν δεν δουν εγγόνι μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η άκρως ασυνήθιστη μήνυση υποβλήθηκε με την αιτιολογία της «ψυχικής παρενόχλησης».

Ειδικότερα, η μήνυση αναφέρει ότι η οικογένεια το 2006 ξόδεψε όλες τις οικονομίες της προκειμένου να στείλει τον γιο για σπουδές πιλότου στις ΗΠΑ το 2006.

Ο γιος επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και η οικογένειά του έπρεπε να τον στηρίξει οικονομικά για περισσότερα από δύο χρόνια, αναφέρουν οι Times of India.

Ο Shrey Sagar, 35 ετών, έπιασε τελικά δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του λένε ότι κανόνισαν τον γάμο του με την Shubhangi Sinha, τώρα 31 ετών, το 2016, με την ελπίδα ότι θα είχαν ένα «εγγόνι για να παίξουν» κατά τη συνταξιοδότησή τους.

Οι γονείς λένε ότι πλήρωσαν για μια γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και ένα μήνα του μέλιτος στο εξωτερικό.

«Ο γιος μου είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, αλλά ακόμα δεν σχεδιάζουν ένα μωρό», λέει ο δυστυχής πατέρας, σύμφωνα με το BBC. «Τουλάχιστον αν είχαμε ένα εγγόνι, ο πόνος μας θα γίνει υποφερτός».

Ο δικηγόρος του ζευγαριού, δήλωσε ότι το ζευγάρι ζήτησε τα χρήματα «λόγω ψυχικής σκληρότητας».

«Είναι όνειρο κάθε γονιού να γίνει παππούς και γιαγιά. Περίμεναν χρόνια να γίνουν παππούδες».

Η αίτηση του ζευγαριού αναμένεται να εκδικαστεί στις 17 Μαΐου. Ο γιος τους και η σύζυγός του δεν έχουν σχολιάσει τη μήνυση σε βάρος τους.