Οι θαυμαστές του Νικ Κέιβ έχουν συγκλονιστεί από το γεγονός ότι πέθανε και ο δεύτερος γιος του και μάλιστα σε ηλικία 32 ετών, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα, φέρεται να μην είχαν τις καλύτερες σχέσεις.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, ο Τζέθρο Λάζενμπι είδε σε ηλικία 7 ετών για πρώτη φορά τον πατέρα του, ενώ χάρη στο γεγονός ότι ο Κέιβ είναι διάσημος καλλιτέχνης, ξεκίνησε μια καριέρα στο μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών.

Ο νεκρός γιος του Νικ Κέιβ

Παρόλα αυτά, εθίστηκε στα ναρκωτικά και άρχισε να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τον νόμο. Μάλιστα, δύο μήνες πριν τον θάνατο του, είχε καταδικαστεί από δικαστήριο της Αυστραλίας, επειδή επιτέθηκε στη μητέρα του, γιατί δεν του αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα.

Επίσης, στα δικαστικά έγγραφα που «διέρρευσαν» στα αυστραλιανά ΜΜΕ καταγράφεται η απόγνωση του Τζέθρο τους τελευταίους μήνες της ζωής του: τον περασμένο Νοέμβριο, η Αστυνομία τον είχε συλλάβει δύο φορές μέσα σε μία ημέρα καθώς επιχειρούσε να κλέψει τροφή – ένα τσίλι μπέργκερ, πατατάκια και δύο κρεατόπιτες.

Το μοτέλ που βρέθηκε νεκρός

Όπως σημειώνει η Daily Mail το μοτέλ που εντοπίστηκε νεκρός ο Τζέθρο Λάζενμπι έχει συγκεντρώσει αρκετές αρνητικές κριτικές, σε βαθμό που φέρεται να το απέφευγαν ακόμα και άστεγοι.

Το μοτέλ στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο γιος του Νικ Κέιβ

«Τραγικό ξενοδοχείο, μην μείνετε εδώ», «είναι η χειρότερη εμπειρία που είχε ποτέ σε μοτέλ», «Μην έλθετε εδώ», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που έχουν γραφτεί σε ιστοσελίδες τύπου Trip Advisor.

«Έμεινα ένα βράδυ και έφυγα. Ήταν βρώμικο, ανθυγιεινό, ήταν γεμάτο ναρκομανείς και αλκοολικούς. Ο δρόμος είναι πολύ πιο ασφαλές μέρος για να κοιμηθεί κανείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας άστεγος.