Το γραφείο του Σερίφη της Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την ανάκριση του Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, στο οποίο φαίνεται και η στιγμή που μαθαίνει ότι τελικά σκότωσε την 42χρονη.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk που αναπαρήγαγε το συγκεκριμένο βίντεο, ο 64χρονος ηθοποιός μονολογεί αμέσως «όχι», όταν μαθαίνει ότι η Χάτσινς υπέκυψε στα τραύματα της, ενώ παραμένει στην ίδια θέση σχεδόν για 25 δευτερόλεπτα, πριν βάλει το χέρι του στην καρδιά του και μετά καλύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του.

Στη συνέχεια, βγαίνει από το δωμάτιο, κρατώντας το κεφάλι του και λέει ότι πηγαίνει να τηλεφωνήσει στη σύζυγο του. «Θέλω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου. Θέλω να πάω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο:

«Δεν θέλω να είμαι δημόσιο πρόσωπο»

Επίσης, το γραφείο του Σερίφη της Σάντα Φε δημοσιοποίησε και ένα νέο βίντεο από την ανάκριση του Άλεκ Μπάλντουιν, στο οποίο φαίνεται ο ηθοποιός να γκρινιάζει σε ένα τηλεφώνημα και ότι δεν ήθελε «να είναι δημόσιο πρόσωπο».

«Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα … πρόκειται να μου πάρουν συνέντευξη. Πώς είναι όλοι στο σπίτι; Πώς είναι τα παιδιά;» εμφανίζεται να λέει, ενώ όταν το άτομο προσπαθεί να προσφέρει λίγα λόγια συμπαράστασης, ο Μπάλντουιν την κόβει. «Αυτό που είμαι είναι κάποιος που, δεν θέλω να το κάνω αυτό πια, δεν θέλω, δεν θέλω να είμαι δημόσιο πρόσωπο», ξεσπά ο ηθοποιός.