Μια κοπέλα από την Αυστραλία έπεσε θύμα ενός απατεώνα του Tinder ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει προσωπικές φωτογραφίες, ενώ ο ίδιος στο προφίλ του εμφανιζόταν ως ο… Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η υπόθεση, που θυμίζει αυτή του Shimon Hayut, αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ του SBS «Insight», όπου η Torrie Marshall εξιστορεί πώς ταίριαξε με έναν τύπο στο Τinder με το όνομα Στέλιος, που χρησιμοποιούσε στο προφίλ του τις φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η κοπέλα σαγηνεύτηκε «από το χιούμορ, την προσωπικότητα και το ωραίο σώμα» και άρχισε να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες του, οι οποίες ήταν συνήθως να του στέλνει προσωπικές φωτογραφίες της. Δεν κατάφερε να τον δει ποτέ από κοντά αλλά γοητεύτηκε τόσο πολύ, που έκανε αυτό που της ζητούσε.

Μετά από συνομιλίες έξι μηνών, η επικοινωνία τους συνεχίστηκε από το Tinder στο Facebook, όμως ο Στέλιος δεν την έκανε φίλη του, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες και ζητώντας της να συνεχίσουν στο Kik Messenger, μία εφαρμογή που επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς την εγγραφή τηλεφωνικού αριθμού.

Πώς συνειδητοποίησε ότι οι φωτογραφίες ανήκουν στον τραγουδιστή

Τελικά κατάφεραν να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα πουν από κοντά, όμως κάποιες ώρες πριν, η Torrie Marshall έλαβε ένα μήνυμα από τον Στέλιο, ο οποίος της ζητούσε να του στείλει ακόμα ένα ακατάλληλο video, προκειμένου να την συναντήσει στα McDonald’s που ήταν κοντά στο ξενοδοχείο που υποτίθεται ότι έμενε.

Εκείνη δέχθηκε, όμως μόλις του το έστειλε, ο λογαριασμός του Στέλιου απενεργοποιήθηκε και από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Η κοπέλα απογοητεύθηκε και διηγήθηκε την ιστορία σε έναν φίλο της, ο οποίος της πρότεινε να ψάξει τις φωτογραφίες στο Google, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στον Κωνσταντίνο Αργυρό.