Νέες διαστάσεις αναμένεται να πάρει η υπόθεση του Shimon Hayut, καθώς σημείωσε ότι θα κάνει σημαντικές αποκαλύψεις, σχετικά με το ντοκιμαντέρ του Netflix, που αφορά την δράση του, ως τον μεγαλύτερο απατεώνα του Tinder.

Ο άνδρας από το Ισραήλ ανακοίνωσε μέσω των social media πως θα αναρτήσει στοιχεία, με τα οποία θα αποδείξει ότι έχει στηθεί μια απάτη εις βάρος του, καθώς επιμένει πως όλα είναι ψέματα και ότι δεν εξαπάτησε ποτέ καμία γυναίκα για να πάρει χρήματα, ώστε να ζήσει σαν πλούσιος.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακός έρανος για τρεις γυναίκες που υπήρξαν θύματα του, με σχετική ανακοίνωση που επισυνάπτουν στον έρανο, να αναφέρει το εξής:

«Μάλλον είστε εδώ γιατί έχετε ακούσει για την ιστορία μας και εκτιμούμε που ψάξατε και αφιερώσατε χρόνο για να βρείτε την σελίδα μας. Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα χάος και εμείς οι τρεις έχουμε σοκαριστεί εντελώς από την πλημμύρα συμπόνοιας και υποστήριξης από όλους. Η καθαρή αγάπη είναι μεγαλύτερη από ότι περιμέναμε και σας εκτιμούμε όλους τόσο πολύ».

Σημειώνεται, πως την σειρά – ντοκιμαντέρ του Netflix την έχουν δημιουργήσει οι παραγωγοί του «Don’t F**ck With Cats» και η πρεμιέρα έγινε στις 2 Φεβρουαρίου.